Αρχική Ανακοινώσεις Διαδικτυακό σεμινάριο της Γκαμπριέλα Μίλερ για την ηγεσία των φύλων

Διαδικτυακό σεμινάριο της Γκαμπριέλα Μίλερ για την ηγεσία των φύλων

από KOEAS

Πραγματοποιείται την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, το τελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, της σειράς «She Runs – She Leads», το οποίο αφορά την ηγεσία των φύλων, με παρουσιάστρια την Γκαμπριέλα Μίλερ. Η Γκαμπριέλα Μίλερ Μεντόζα είναι μία από τις πιο ενδυναμωτικές φωνές στο χώρο της προπονητικής και στο κόουτσινγκ στον κόσμο του αθλητισμού, την οποία εμπιστεύονται παγκόσμιοι Ολυμπιακοί αθλητικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο, για την παροχή σεμιναρίων είτε αυτοπροσώπως είτε διαδικτυακά. Ένα σημαντικό μότο της είναι το «Κερδίστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που θέλετε να πετύχετε ως ηγέτης, ΠΙΟ συχνά και με ΛΙΓΟΤΕΡΟ κόπο».

Στο σημερινό περίπλοκο τοπίο στον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις, η ηγεσία σας δεν καθορίζεται από την ιεραρχία, αλλά από την ικανότητά σας να επηρεάζετε βασικά ενδιαφερόμενα μέρη. Σ’ αυτό το ζωντανό και δυναμικό παγκόσμιο σεμινάριο, το οποίο τιτλοφορείται «Μάθετε να διαχειρίζεστε βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς στην καριέρα σας και αποκτήστε δεξιότητες επιρροής», υπάρχουν οι πιο κάτω σημαντικές συμβουλές:

– Προσδιορίστε τα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη, ανακαλύψτε άλλους βασικούς παίκτες που μπορεί να παραβλέπετε και ποιους πρέπει να διαχειριστείτε.

– Κατανοήστε τι θέλουν τα ενδιαφερόμενα μέρη σας – Ανακαλύψτε τα βασικά τους κίνητρα.

– Κατηγοριοποιήστε τα ενδιαφερόμενα μέρη σας – Δεν έχει κάθε ενδιαφερόμενο μέρος υψηλή προτεραιότητα.

– Αναπτύξτε μια ξεχωριστή προσέγγιση για κάθε ενδιαφερόμενο μέρος της κατηγορίας.

– Ανακαλύψτε τρεις αποδεδειγμένα ισχυρές φράσεις, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιρροή και μειώστε την αντίσταση στην καριέρα και τις σχέσεις σας.

* Η συνεδρίαση της Γκαμπριέλα Μίλερ θα είναι διαδραστική, επαγγελματική, εφαρμόσιμη και συναρπαστική.

* Όσες και όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, από την Γκαμπριέλα Μίλερ Μεντόζα, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο https://eu.surveymonkey.com/r/LH7Y9Z3

* Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, στις 11:00 το πρωί και στις 17:00 το απόγευμα (ώρες Κύπρου).

Print Friendly, PDF & Email
X