Αρχική Ανακοινώσεις Συνάντηση ΚΟΕΑΣ με ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Συνάντηση ΚΟΕΑΣ με ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

από KOEAS

Εποικοδομητική συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης είχε το πρωί της Δευτέρας, 9 Σεπτεμβρίου 2024, ο γενικός διευθυντής της ΚΟΕΑΣ Αντώνης Γεωργαλλίδης. Στόχος της συνάντησης αυτής, πέραν της σύσφιξης των σχέσεων των δύο μερών, είναι η ενεργός εμπλοκή της ΚΟΕΑΣ στους σχεδιασμούς της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για αξιοποίηση του προγράμματος Εράσμους +, για διοργάνωση αγώνων στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 16 ετών. Η διεξαγωγή αγώνων επιπέδου κάτω των 16 ετών, με συμμετοχή και άλλων χωρών, θα είναι ευεργετική για τα δύο μεγαλύτερα νησιά του Ελληνισμού, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα του κινήτρου από τη μια πλευρά, αλλά και η ευκαιρία συμμετοχής σε αγώνες από την άλλη.

Από πλευράς της η ΚΟΕΑΣ αντιμετωπίζει θετικά τη συγκεκριμένη εισήγηση – πρόταση από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και θα καταβληθούν προσπάθειες όπως πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση, είτε στο πλαίσιο των γενικότερων σχεδιασμών της Ομοσπονδίας, είτε με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Εράσμους +, το οποίο χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα θέματα, που απασχολούν τις δύο Ομοσπονδίες και τις περιπτώσεις συνεργασίας και σε άλλους τομείς. Άλλωστε, είναι πολύ γνωστός ο πολύ δυνατός δεσμός που ενώνει την Κύπρο με την Κρήτη. Στο τέλος της συνάντησης έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Στην Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κρήτης ανήκουν 26 ενεργά σωματεία, κάποια από τα οποία καταγράφουν σημαντικές επιτυχίες στα εθνικά πρωταθλήματα της Ελλάδας, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η αντιπροσωπεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης αξιοποίησε την επί σκοπού παρουσία της στην Κύπρο, έχοντας -ανάμεσα σε άλλα- επισκεφτεί το Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ, συνομιλώντας με τον διευθυντή Φοίβο Κωνσταντινίδη, και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κρήτης και πρόεδρος του σωματείου Βιτσέντζος Κορνάρος, Λεωνίδας Τερζής, η αντιπρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και πρόεδρος του σωματείου Άγιος Νικόλας Γ.Σ. Νατάσα Παγκάλου, ο γενικός γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και γενικός γραμματέας του σωματείου Ελευθέριος Βενιζέλος, Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και πρόεδρος του σωματείου ΓΑΣ Μαλιών, Μαρία Φανουράκη, ο ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Ιωάννης Μαρνέλλος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και μέλος του σωματείου ΑΟ Κύδων Χανιά, Σωτήρης Λαβούτας, το μέλος της εξειδικευμένης επιτροπής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Χριστίνα Στυλιαρά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Ηρακλείου, Γιώργος Μυρωνάκης, η γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Δέσποινα Βαζακοπούλου, η εθελόντρια υπεύθυνη των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και γραμματέας του Συνδέσμου Κριτών Ηρακλείου, Γωγώ Δανδάλη, ενώ τους συνόδευσε η Λαμπρινή Παπαργύρη, η οποία διαμένει μόνιμα στην Κύπρο και είναι υπεύθυνη ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Print Friendly, PDF & Email
X