Η Ραμόνα Παπαϊωάννου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 07 μέχρι και την Κυριακή 09 Μαρτίου στο Σόποτ της Πολωνίας.
Η Ραμόνα πέτυχε πρόσφατα Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ Γυναικών στα 60μ. με 7.33, επίδοση που υπολείπεται κατά 1 εκ. του ορίου που έθεσε η Διεθνής Ομοσπονδία για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας χώρα που δεν έχει αθλητές αθλήτριες που πληρούν τα όρια συμμετοχής έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με ένα αθλητή ή αθλήτρια σε συγκεκριμένα αγωνίσματα. Με βάση αυτές τις πρόνοιες η Ραμόνα επιλέγηκε να εκπροσωπήσει την πατρίδα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Στη διοργάνωση, την πρωταθλήτρια μας θα συνοδεύσει ο προπονητής της κ. Αντώνης Γιαννουλάκης.