Αρχική Ανακοινώσεις Τιμητική  Διάκριση της ΙΑΑΦ στον Αντώνη Δράκο

Τιμητική  Διάκριση της ΙΑΑΦ στον Αντώνη Δράκο

από KOEAS

Η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου ΙΑΑΦ με επιστολή της με  ημερομηνίας 03 Ιουλίου 2017 ανακοίνωσε στον Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ κ. Αντώνη Δράκο την απόφασή της να απονείμει σ΄ αυτόν την τιμητική Διάκριση της για τη ¨μακρά και αξιέπαινη υπηρεσία του στο σκοπό του Παγκόσμιου Στίβου¨ κατά  τη διατύπωση των.

Συναφώς  η ΙΑΑΦ απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Αντώνη Δράκο να παραστεί κατά την τελετή απονομής της Διάκρισης που θα γίνει τη 1η Αυγούστου 2017 στο Μουσείο της Τεϊτ Μότερν (Tate Modern Museum) στο Λονδίνο.

Ο Κ. Δράκος έχει εκφράσει την ικανοποίηση και περηφάνια του για την τιμή που του γίνεται και την αναγνώριση των προσπαθειών του για την άνοδο του Στίβου στην Κύπρο και την προσφορά και συμμετοχή του στο διεθνές αθλητικό σκηνικό.

Την ίδια στιγμή θεωρεί ότι στο πρόσωπό του αναγνωρίζεται και τιμάται ο Στίβος της Κύπρου , οι Γυμναστικοί του Σύλλογοι και οι αθλητές και προπονητές της πατρίδας μας.

¨Η βράβευσή μου οφείλεται και τη μοιράζομαι με τους αθλητές και αθλήτριες της Κύπρου και στην οικογένεια μου που με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια να διεκπεραιώσω τα καθήκοντά μου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητισμού και Προέδρου της ΚΟΕΑΣ¨

Print Friendly, PDF & Email
X