Αρχική Ανακοινώσεις Στις 17 Νοεμβρίου ο 3ος «Radisson Blu»

Στις 17 Νοεμβρίου ο 3ος «Radisson Blu»

από KOEAS

Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Η Οργανωτική Επιτροπή  παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή (17 Νοεμβρίου 2019) του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας «Radisson Blu» διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στις 17 Νοεμβρίου στη Λάρνακα. Οι διοργανωτές στοχεύουν, κυρίως, στην προώθηση της σημασίας της Λάρνακας σε τομείς αθλητικούς, πολιτιστικούς, περιβαλλοντικούς και τουριστικούς.    

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, Κώστας Ντάλτας, δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε για τρίτη συνεχή χρονιά στη Λάρνακα, χιλιάδες δρομείς και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Κύπρο και από 75 χώρες. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η στρατηγική συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, και την έλευση της φλόγας του Αυθεντικού Μαραθωνίου, στις 15 Νοεμβρίου.».

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, Γενικός Διευθυντής της ΚΟΕΑΣ, τόνισε: «Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές και να πω ότι ως Ομοσπονδία στηρίζουμε και θα στηρίζουμε αυτή τη διοργάνωση, όπως και όλες τις διοργανώσεις που ενισχύουν και αναπτύσσουν το δρομικό κίνημα στην Κύπρο».

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελεί τον Πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου, καθώς τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Ιωάννας Παναγιώτου, και γι’ αυτό το σκοπό έχει καταρτιστεί ειδικό πλάνο, που περιλαμβάνει και δενδροφύτευση μεταξύ άλλων.

Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ.), των 10 χλμ., των 5 χλμ. – εταιρικός, των 5 χλμ. – ατομικός και (φιλανθρωπικός) Mc Donald’sΤΜ Kids Race 1χλμ. και το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: http://larnakamarathon.com/

Print Friendly, PDF & Email
X