Αρχική Ανακοινώσεις Πέντε (5) Νέες επιδόσεις αγώνων και ένα Παγκύπριο Ρεκόρ Νεανίδων

Πέντε (5) Νέες επιδόσεις αγώνων και ένα Παγκύπριο Ρεκόρ Νεανίδων

από KOEAS

Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα και της δεύτερης ημέρας των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στη Λευκωσία.

Οι αθλητές και αθλήτριες έδειξαν με την απόδοση τους τη σημαντική βελτίωση που παρουσιάζει το άθλημα του Στίβου τα τελευταία χρόνια. Κατά την δεύτερη ημέρα των αγώνων σημειώθηκαν πέντε (5) Νέες Επιδόσεις αγώνων και ένα Παγκύπριο Ρεκόρ Νεανίδων καθώς και αρκετές ατομικές επιδόσεις.

Τις Νέες επιδόσεις αγώνων πέτυχαν ο Κωνσταντίνος Σταθελάκος του ΓΣΖ στη Σφυροβολία με 73.61Μ., η Νεκταρία Παναγή του ΓΣΕ στο Μήκος με 6.59Μ (το προηγούμενο ανήκε στη Μαρία Λάμπρου με 6.52Μ από το 1985), το Χρίστο Δημητρίου του ΓΣΠ στα 800Μ. με 1.48.36, τη Γαβριέλλα Φελλά του ΓΣΕ στη Σφαιροβολία με 16.26Μ. που είναι ταυτόχρονα και Παγκύπριο Ρεκόρ Νεανίδων και την ομάδα Σκυταλοδρομίας Γυναικών του ΓΣΟ στα 4Χ400 με 3.48.02.

Πολυνίκης Σύλλογος και στις δύο κατηγορίες αναδείχθηκε ο Γ.Σ.Παγκύπρια Λευκωσίας με 199.5 Βαθμούς στις Γυναίκες και 159.5 βαθμούς στους Ανδρες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Print Friendly, PDF & Email
X