Αρχική Ανακοινώσεις 5η ημέρα αγώνων στίβου

5η ημέρα αγώνων στίβου

από KOEAS

Ξεχωρίζει η συμμετοχή της Νεκταρίας Παναγή την αυριανή 5η μέρα των αγωνισμάτων στίβου στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες.  Η Παναγή αγωνίζεται στις 12.55 το μεσημέρι στο Μήκος, με στόχο ένα άλμα που θα την οδηγήσει στο βάθρο των νικητών.

Εκτός από τη  Νεκταρία,  σημαντικές είναι και οι συμμετοχές  με ακόμη έξι (6) αθλητές-τριες να δίνουν τα δική τους μάχη για διάκριση.

Η αρχή γίνεται στις 3.00 τα ξημερώματα με τη Δισκοβολία Ανδρών όπου συμμετέχει ο Ανδρέας Χρίστου στο Α’ όμιλο του προκριματικού.  Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 4.10 αγωνίζεται ο Απόστολος Παρέλλης στο Β’ όμιλο.

Οι δύο (2) αθλητές θα πρέπει να πετύχουν βολή πάνω από τα 62.00μ. για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό της Παρασκευής 13 Απριλίου που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 12.45 το μεσημέρι ώρα Κύπρου.  Συνολικά συμμετέχουν στο αγώνισμα 15 αθλητές και θ’ αποκλειστούν από τον τελικό μόνο  οι  3 με την χειρότερη επίδοση, στην περίπτωση που δεν επιτύχουν το προκαθορισμένο όριο.

Λίγο αργότερα στις 4.20 τα ξημερώματα αγωνίζεται η Ναταλία Χριστοφή στα προκριματικά των 100μ. με εμπόδια. Η αθλήτρια μας κληρώθηκε στην πρώτη από τις δύο προκριματικές σειρές και θ’ αγωνιστεί στο 4ο διάδρομο.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του αγωνίσματος, στον τελικό θα προκριθούν οι τρεις (3) πρώτες από κάθε σειρά και οι δύο (2) καλύτεροι χρόνοι για τον τελικό της Παρασκευής 13 Απριλίου (15.09 ώρα Κύπρου).

Στις 5.20 επίσης τα ξημερώματα συμμετέχει στον προκριματικό των 800μ. η Ναταλία Ευαγγελίδου.  Η αθλήτρια μας τοποθετήθηκε στην πρώτη από τις τρεις (3) προκριματικές σειρές στον 5ο διάδρομο και σύμφωνα με την προκήρυξη του αγωνίσματος θα προκριθούν στον τελικό που είναι προγραμματισμένος να γίνει επίσης την Παρασκευή 13 Απριλίου η ώρα 13.45, οι δύο (2) πρώτες από κάθε σειρά και οι δύο (2) καλύτεροι χρόνοι.

Στις 12.25 το μεσημέρι αγωνίζεται στον τελικό του Επι Κοντώ ο Νίκανδρος Στυλιανού.  Ο αθλητής μας παρουσιάζεται με την 5η καλύτερη επίδοση από τους εννέα αθλητές που συμμετέχουν.

Η 5η ημέρα του στίβου ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή της Ανδρονίκης Λαδά στον τελικό της Δισκοβολίας που θα διεξαχθεί στις 13.40.  Σύμφωνα με την επιβεβαίωση των συμμετοχών, στο αγώνισμα θα λάβουν μέρος 13 αθλήτριες.

Print Friendly, PDF & Email
X