Αρχική Ανακοινώσεις Ακόμα πιο γρήγορη η Ολίβια Φωτοπούλου στα 60μ. κλειστού

Ακόμα πιο γρήγορη η Ολίβια Φωτοπούλου στα 60μ. κλειστού

από KOEAS

Η δουλειά που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες, παρά τα διάφορα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού, άρχισε ήδη να βγαίνει στο ταρτάν για την Ολίβια Φωτοπούλου. Το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021, έλαβε μέρος στον δεύτερο αγώνα της στον κλειστό στίβο και κατάφερε, για μία ακόμα φορά, να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ, καλύπτοντας την απόσταση των 60μ. σε 7.38.

Λαμβάνοντας μέρος στο τοπικό μίτινγκ «Gran Premio Internacional de Pista Cubierta Ciudad de Valencia P.C. 2021», η Φωτοπούλου μπήκε για πρώτη φορά φέτος στη διαδικασία της διπλής κούρσας. Το απόγευμα (16:15) συμμετείχε στις δύο ημιτελικές σειρές, και βγήκε νικήτρια στην πρώτη με 7.41, που ήταν και ο καλύτερος χρόνος από τις συμμετέχουσες. Αργότερα, στις 18:30 στήθηκε στον 5ο διάδρομο του τελικού και κατάφερε να τρέξει ακόμα γρηγορότερα την απόσταση των 60μ., τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 7.38.

Θυμίζουμε ότι, το περασμένο Σάββατο (17/1) και πάλι στη Βαλένθια, όπου ζει και προπονείται, η Ολίβια Φωτοπούλου κάλυψε τα 60μ. σε 7.40, που ήταν ατομικό ρεκόρ, αλλά και το εισιτήριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο θα φιλοξενήσει το Τόρουν από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου 2021. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το παγκύπριο ρεκόρ κλειστού στίβου στα 60μ. ανήκει στη Ραμόνα Παπαϊωάννου, η οποία στις 8 Φεβρουαρίου 2014 στο Σ.Ε.Φ., κάλυψε την απόσταση σε 7.33.

Print Friendly, PDF & Email
X