Αρχική Ανακοινώσεις Αναγκαιότητα η άμεση βελτίωση των σταδίων

Αναγκαιότητα η άμεση βελτίωση των σταδίων

από KOEAS

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχόλησαν, και μάλιστα εκτενώς, τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/12/21), ήταν η κακή κατάσταση των σταδίων και η αναγκαιότητα άμεσης έναρξης βελτιωτικών έργων. Ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αντώνης Γεωργαλλίδης, καθώς και οι εκπρόσωποι των Γυμναστικών Συλλόγων επισήμαναν στις τοποθετήσεις τους ότι στη διάρκεια του 2022 και το συντομότερο δυνατόν, θα πρέπει να αρχίσει η επανατοποθέτηση του ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ, στο ΓΖΖ Λάρνακας και στο «Στέλιος Κυριακίδης» Πάφου, καθώς και οι επιδιορθώσεις στο «Τσίρειο» στάδιο Λεμεσού.

Η ηγεσία της ΚΟΕΑΣ έχει προχωρήσει ήδη στην αποστολή επιστολής στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ζητώντας τη μεταξύ τους συνάντηση το συντομότερο δυνατόν, ώστε να τον ενημερώσουν για την κάκιστη κατάσταση των σταδίων μας και την αναγκαιότητα άμεσης έναρξης των επιδιορθωτικών και βελτιωτικών έργων. Υπενθυμίζουμε τη συμπαράσταση στην προσπάθεια της ΚΟΕΑΣ, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με τον πρόεδρό του Ανδρέα Μιχαηλίδη, να επισημαίνει πως είναι στις προτεραιότητες του Οργανισμού η άμεση ανακατασκευή των ταρτάν στα συγκεκριμένα τρία γήπεδα.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης, μετέφερε τον απολογισμό του για το 2021, κάτι που έκανε και από τεχνικής πλευράς, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αντώνης Γεωργαλλίδης, ενώ τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο ταμίας Κωστάκης Μιτσίδης. Ακολούθως, εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις του 2020, ο προϋπολογισμός του 2022 και ο αγωνιστικός προγραμματισμός του 2022.

Τη Γενική Συνέλευση ακολούθησε η Εκλογική Συνέλευση, η οποία ουσιαστικά επικύρωσε την παρουσία του Περικλή Μάρκαρη στην προεδρία της ΚΟΕΑΣ και την επόμενη τριετία (2022 – 2024). Επίσης, εγκρίθηκε η παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο των τριών αιρετών μελών, που είναι οι Ελένη Κωνσταντίνου, Γιώργος Κυριακίδης και Ελένη Τύμβιου. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ είναι και ο αρχαιότερος τη τάξει επιθεωρητής Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ο οποίος είναι ο κ. Νεόφυτος Παπαϊωάννου. Η Εκλογική Γενική Συνέλευση επικύρωσε, ακόμη, τους δύο εκπροσώπους κάθε Γυμναστικού Συλλόγου, που υποδείχθηκαν από τους ίδιους.

Print Friendly, PDF & Email
X