Αρχική Ανακοινώσεις Αναπτυξιακά Προγράμματα Στίβου και Ελληνική Τράπεζα

Αναπτυξιακά Προγράμματα Στίβου και Ελληνική Τράπεζα

από KOEAS

Με το σλόγκαν «έχεις τη δύναμη» έγιναν με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 04 Μαϊου 2019 στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Αναπτυξιακού Αθλητισμού της ΚΟΕΑΣ που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 10 – 12 ετών.

Οι αγώνες που έγιναν με τη στήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, έδωσε την ευκαιρία για συμμετοχή πέραν των 600 παιδιών από όλες τις Επαρχίες της Κύπρου.

Τα παιδιά που συμμετείχαν επελέγησαν ύστερα από εξειδικευμένα τεστ που έγιναν στα Δημοτικά Σχολεία με τη χρήση των Κυπριακών Νορμών που ετοίμασε η ΚΟΕΑΣ.

Προηγήθηκαν Επαρχιακοί Αγώνες  σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου, όπου τα παιδιά εξασφάλισαν την πρόκριση τους στους Παγκύπριους Αγώνες.

Το Αναπτυξιακό πρόγραμμα Στίβου διεξάγεται μέσα στα πλαίσια του ΕΣΥΑΑ του ΚΟΑ, το οποίο επιχορηγεί 28 προπονητές που πραγματοποιούν τα τεστ στα Δημοτικά Σχολεία και έχουν την αρχική ευθύνη κατεύθυνσης των παιδιών στο άθλημα.

Η ΚΟΕΑΣ ευχαριστεί και Δημόσια την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για τη στήριξη της και ελπίζει σε συνέχιση της προς όφελος των δυο Οργανισμών.

Print Friendly, PDF & Email
X