Αρχική Ανακοινώσεις Αναβολή και για το «Ναϊρόμπι 2020»

Αναβολή και για το «Ναϊρόμπι 2020»

από KOEAS

Ελέω κορωνοϊού… πάει και το «Ναϊρόμπι 2020», που προγραμματίστηκε για τις 7-12ερχομένου Ιουλίου. Την ανακοίνωση της αναβολής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων 2020, έκανε χθες η World Athletics, κατόπιν συνεννόησης, διαβούλευσης και κοινής απόφασης με την Κυβέρνηση της Κένυας και την οργανωτική επιτροπή των αγώνων.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, η παρούσα κατάσταση σε όλον τον κόσμο, με την πανδημία του COVID-19, δεν επιτρέπει για φέτος της διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου. Βασικό μέλημα μας, τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι να προστατευθεί η υγεία των αθλητών, των προπονητών, των τεχνικών και των κριτών, καθώς και των φιλάθλων.

Τέλος, η World Athletics διαβεβαιώνει ότι, εργάζεται από κοινού με την Κυβέρνηση της Κένυας και την οργανωτική επιτροπή «Ναϊρόμπι 2020» (η οποία θα εξακολουθήσει να κάνει τα πλάνα της ως να μην έχουν αναβληθεί οι αγώνες), ώστε να εξεύρουν τις κατάλληλες ημερομηνίες για να διεξαχθεί η διοργάνωση, νοουμένου ότι θα το επιτρέψουν οι συνθήκες σε σχέση με τον κοωνοϊό.

Print Friendly, PDF & Email
X