Αρχική Ανακοινώσεις Απευθείας από την Cablenet τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών

Απευθείας από την Cablenet τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών

από KOEAS

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (1/6/21), στο «Τσίρειο» στάδιο της Λεμεσού, συνάντηση της ΚΟΕΑΣ με το αθλητικό τμήμα της Cablenet, για σύναψη συνεργασίας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για απευθείας μετάδοση από τη συνδρομητική τηλεόραση τριών διοργανώσεων της ΚΟΕΑΣ στο 2021, με την αρχή να γίνεται από τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών. Τα Medochemie 102ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα ανδρών και 64ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα γυναικών είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο «Τσίρειο» στάδιο Λεμεσού στις 9 και 10 Ιουνίου 2021, στην παρουσία όλων των πρωτοκλασάτων αθλητών μας.

Η συνεργασία μεταξύ της ΚΟΕΑΣ και της Cablenet θα συνεχιστεί με την τηλεοπτική κάλυψη των ΚΕΑΝ Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Παίδων / Κορασίδων, κάτω των 18 ετών, που είναι προγραμματισμένα για την 1η και 2α Ιουλίου 2021 στο «Τσίρειο» της Λεμεσού. Επίσης, η Cablenet ανέλαβε την τηλεοπτική κάλυψη και απευθείας μετάδοση της αθλητικής συνάντησης κάτω των 18 ετών, μεταξύ των Εθνικών Ομάδων της Κύπρου και της Ελλάδας, την οποία θα φιλοξενήσουμε στις 21 και 22 Ιουλίου 2021.

Στη συνάντηση, εκ μέρους της Cablenet παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος Ανδρέας Παρασκευά και ο διευθυντής τηλεόρασης Αντώνης Κυπριανού, ενώ από πλευράς ΚΟΕΑΣ παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περικλής Μάρκαρης, το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος του ΓΣΟ Άκης Λάμπρου και ο γενικός διευθυντής της ΚΟΕΑΣ Αντώνης Γεωργαλλίδης.

* Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους φίλους του στίβου, ότι, σύμφωνα με τα νέα διατάγματα του υπουργείου Υγείας, που ισχύουν από την 1η Ιουνίου 2021, επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία 100 ατόμων στην αθλητική εγκατάσταση, αντί 50, αλλά οι αγώνες εξακολουθούν να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΚΟΕΑΣ, θεωρώντας άδικη την απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών (θυμίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο δόθηκε άδεια για παρουσία κόσμου στον τελικό κυπέλλου και στους πανηγυρισμούς της πρωταθλήτριας), ζήτησε με κατεπείγουσα επιστολή από τον υπουργό Υγείας, κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου, να επιτραπεί η παρουσία τουλάχιστον 1000 φιλάθλων, τόσο στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα ανδρών / γυναικών, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας. Αναμένουμε τη θετική ανταπόκριση από τον Υπουργό, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους φίλους του στίβου να απολαύσουν την παρουσία των κορυφαίων μας αθλητών στις δύο διοργανώσεις και να ωθήσουν με τη στήριξή τους την ομάδα μας για την εξασφάλιση της ανόδου στη Β΄ Κατηγορία.

Print Friendly, PDF & Email
X