Αρχική Ανακοινώσεις Απευθείας από το ΡΙΚ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας

Απευθείας από το ΡΙΚ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας

από KOEAS

Από τη Δημόσια Τηλεόραση της Κύπρου θα μεταδοθεί απευθείας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου 2021, στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Σε συνάντηση που είχαν το πρωί της Παρασκευής (18/12/20), ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης, με τον γενικό διευθυντή του ΡΙΚ Γρηγόρη Μαλιώτη και τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο, κατέληξαν σε συμφωνία για την εξολοκλήρου παραγωγή του ΡΙΚ και την απευθείας προσφοράς του στον φίλαθλο κόσμο, του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος του καλοκαιριού στον στίβο. Παρούσες στη συνάντηση ήταν η διευθύντρια τηλεόρασης του ΡΙΚ, Γιούλα Κυριάκου και η διευθύντρια τηλεοπτικής παραγωγής του ΡΙΚ, Παντελίτσα Λαμπρινού. Το ΡΙΚ θα μεταδώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων ταυτόχρονα και στο ΡΙΚ SAT, για να παρακολουθήσουν και οι απόδημοί μας τη διοργάνωση, αλλά θα έχει και live streaming στην ιστοσελίδα του, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν και όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεόραση.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στην ΚΟΕΑΣ αυτήν τη συμφωνία, με την Ομοσπονδία να εκφράζει τις ευχαριστίες της στο ΡΙΚ για την απευθείας προβολή του πιο σημαντικού αθλητικού γεγονότος του κυπριακού στίβου στο 2021 από τη Δημόσια Τηλεόραση. Η μετάδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας από το δορυφορικό κανάλι του ΡΙΚ και της ιστοσελίδας του, θα δώσει την ευκαιρία για προβολή της Κύπρου σε άλλες τουλάχιστον 15 χώρες, αφού στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 16 εθνικές ομάδες στίβου.

* Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΡΙΚ Ανδρέας Φράγκος, ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης και ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Γρηγόρης Μαλιώτης.

Print Friendly, PDF & Email
X