Αρχική Ανακοινώσεις Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΕΑΣ

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΕΑΣ

από KOEAS

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ, στη συνεδρίασή του, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, εξέτασε τρέχοντα θέματα που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και έλαβε ουσιαστικές αποφάσεις. Ανάμεσα σε άλλα, συζητήθηκε ο Αγωνιστικός Προγραμματισμός της περιόδου Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2022 και καθορίστηκαν οι χώροι διεξαγωγής των αγώνων που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημερώθηκαν, επίσης, για την ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο υπό  την Προεδρία του κ. Νίκου Αναστασιάδη, για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το άθλημα και αφορούν κυρίως τα βελτιωτικά έργα των σταδίων, με την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ στη Λευκωσία, στο «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο και το ΓΣΖ στη Λάρνακα. Με την ευκαιρία, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Παιδείας και τον ΚΟΑ, για τη θετική αντιμετώπιση του θέματος.

Περαιτέρω, έγινε εκτίμηση των αποτελεσμάτων που έφεραν μέχρι σήμερα οι αθλητές και αθλήτριές μας σε αγώνες κλειστού στίβου και διαπιστώθηκε ότι είναι ενθαρρυντικά, αναμένοντας ικανοποιητική εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σερβίας τον ερχόμενο μήνα.

Ατυχές γεγονός θεωρήθηκε το θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ, που έγινε σε διεθνείς αγώνες το 2021, και το οποίο κατέληξε σε τιμωρία και αποκλεισμό τα επόμενα 3 χρόνια.

Print Friendly, PDF & Email
X