Αρχική Ανακοινώσεις Αποφάσεις Δ.Σ ΚΟΕΑΣ

Αποφάσεις Δ.Σ ΚΟΕΑΣ

από KOEAS

Συνεδρίασε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου μέσω τηλεδιάσκεψης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ στη μηνιαία τακτική του συνεδρία.

Βασικότερο θέμα ήταν η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων – Γ’ Κατηγορίας που εγκρίθηκε να μεταφερθεί από τη Λευκωσία στη Λεμεσό.  Οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 19-20 Ιουνίου 2021, είναι υψηλών προδιαγραφών και απαιτούνται να γίνουν ιδιαίτερες ενέργειες που αφορούν κυρίως τη φιλοξενία, διαμονή και διακίνηση των ξένων αποστολών.  Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στο αγωνιστικό μέρος των αγώνων και ειδικότερα στην προβολή τους μέσω του ΡΙΚ το οποίο ανέλαβε τη συνολική παραγωγή.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εστιάζεται κυρίως στην εφαρμογή εξειδικευμένων Πρωτοκόλλων που αφορούν τον covid-19  και απαιτεί τη λήψη ουσιαστικών μέτρων ου αφορούν την ασφάλεια και υγεία των συμμετεχόντων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ ανάμεσα στα άλλα θέματα που το απασχόλησαν ήταν η επικύρωση του Σχεδιασμού Κινήτρων που θα ισχύσει το 2021, ύστερα από σχετική εισήγηση που κατέθεσε η Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας και ο Αγωνιστικός Προγραμματισμός για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Για το τελευταίο αποφασίστηκε να γίνουν συντονισμένες ενέργειες μέσω του Υπουργείου Υγείας, των αρμόδιων λειτουργών του και της επιδημιολογικής ομάδας, ώστε να επιτραπεί η διοργάνωση αγώνων το συντομότερο δυνατό, ενόψει των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που καλείται να φέρει σε πέρας η ΚΟΕΑΣ την καλοκαιρινή περίοδο.

Print Friendly, PDF & Email
X