Αρχική Ανακοινώσεις Αρτυματά, Παπαιωάννου και Τραίκοβιτς ξεκινούν την προσπάθεια τους στα προκριματικά

Αρτυματά, Παπαιωάννου και Τραίκοβιτς ξεκινούν την προσπάθεια τους στα προκριματικά

από KOEAS

Αρτυματά και Παπαϊωάννου στα προκριματικά των 200μ.

 

Στις 3.30 σήμερα το απόγευμα αγωνίζονται η Ελένη Αρτυματά και η Ραμόνα Παπαϊωάννου στα προκριματικά των 200μ. με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος και στις καλύτερες 24 αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας.

 

Η αρχή θα γίνει με τη Ραμόνα Παπαίωάννου που συμμετέχει στην 6η προκριματική σειρά. Η πρωταθλήτρια του ΓΣΚ έχει ατομική επίδοση 23.19 και καλύτερη φετινή 23.24.

 

Ακολουθεί η Ελένη Αρτυματά που θα λάβει μέρος στην 8η προκριματική σειρά. Η πρωταθλήτρια του ΓΣΕ και κάτοχος του Παγκύπριου Ρεκόρ με 22.61, πέτυχε φέτος 23.19, επίδοση που της έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς κανονισμούς του αγωνίσματος, στα ημιτελικά θα προκριθούν οι δύο πρώτες από τις εννέα σειρές και οι έξι καλύτεροι χρόνοι.

 

 

Στα προκριματικά των 110μ. με εμπόδια ο Μίλαν Τραϊκοβιτς

 

Ο πρωταθλητής του ΓΣΟ και κάτοχος της Παγκύπριας επίδοσης στα 110μ. εμπόδια με 13.39 Μίλαν Τραϊκοβιτς, αγωνίζεται απόψε το βράδυ στις 20.40 (02.40 ώρα Κύπρου, ξημερώματα 16 Αυγούστου) στα προκριματικά του αγωνίσματος με στόχο την πρόκριση στον αυριανό ημιτελικό.

 

Ο Τραϊκοβιτς αγωνίζεται στην 2η από τις πέντε προκριματικές σειρές και σύμφωνα με τις τεχνικές διατάξεις θα προκριθούν για τα ημιτελικά οι τέσσερις πρώτοι από κάθε σειρά και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι.

Οι τρεις αθλητές ανήκουν στην προπονητική ομάδα του Αντώνη Γιαννουλάκη.

 

Print Friendly, PDF & Email
X