Αρχική Ανακοινώσεις Αρχή με ατομικό και υποσχέσεις η Ναταλία Χριστοφή

Αρχή με ατομικό και υποσχέσεις η Ναταλία Χριστοφή

από KOEAS

Ελπιδοφόρα μπήκε στο αγωνιστικό 2022 η Ναταλία Χριστοφή, η οποία έλαβε μέρος σε κλειστό στίβο έπειτα από τρία χρόνια. Από το Φεβρουάριο του 2019, η πρωταθλήτριά μας στα ψηλά εμπόδια, αγωνίστηκε ξανά σε κλειστό το απόγευμα του Σαββάτου (29/1/22), τρέχοντας στο διεθνές μίτινγκ της Ναντ στη Γαλλία. Η Ναταλία Χριστοφή, η οποία το καλοκαίρι πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ στα 100μ. με εμπόδια με 13.17μ., συμμετείχε στα 60μ. με εμπόδια, κάνοντας τις πρώτες δύο κούρσες της στο 2022.

Στον προκριματικό, η Χριστοφή μετείχε στη δεύτερη σειρά και τρέχοντας από τον δεύτερο διάδρομο, κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 8.30, που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, πίσω από το παγκύπριο ρεκόρ της Μόρφως Μπαούρδα με 8.19. Μιάμιση ώρα μετά, στήθηκε ξανά στο βατήρα για τον τελικό στα 60μ. με εμπόδια. Τρέχοντας από τον 6ο διάδρομο, η αθλήτρια του Αλέξανδρου Σταυρίδη τερμάτισε στην 5η θέση με 8.34, δείχνοντας σταθερή και έτοιμη για πολύ καλύτερη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη και τις εδώ συνθήκες που προπονούνται οι αθλητές μας, με την έλλειψη κλειστού και συνάμα ζεστού γηπέδου. Να θυμίσουμε ότι η Χριστοφή είχε ατομικό ρεκόρ 8.40, από τις 10 Φεβρουαρίου του 2019.

«Ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και ήταν φυσιολογικό να νιώθω λίγο μουδιασμένη, ενώ έκανα και κάποια λαθάκια στην κούρσα μου, τα οποία θα προσπαθήσω να βελτιώσω στη συνέχεια. Αν είχα την ευκαιρία να προπονηθώ σε κλειστό γήπεδο πριν από τον αγώνα, πιστεύω πως θα μπορούσα να ανοίξω τη σεζόν με καλύτερο χρόνο», μας ανέφερε από τη Ναντ η Ναταλία Χριστοφή, προσθέτοντας: «Στόχος μου γι’ αυτήν τη χρονιά, όπως και κάθε άλλη, είναι να γίνομαι καλύτερη από την προηγούμενη».

Print Friendly, PDF & Email
X