Αρχική Ανακοινώσεις Άρχισαν οι προπονήσεις στα στάδια

Άρχισαν οι προπονήσεις στα στάδια

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ εφαρμόζοντας τα Διατάγματα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για διευκολύνσεις για προπονήσεις σε αθλητές-τριες των Εθνικών Ομάδων Στίβου Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Στρατευσίμων καθώς και τους χώρους προπόνησης που καθόρισε ο ΚΟΑ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, προχώρησε στην ετοιμασία των καταλόγων των δικαιούχων αθλητών – τριών, σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο κατάλογο.

Η επιλογή των αθλητών-τριών έγινε με αντικειμενικά κριτήρια λαμβάνοντας υπόψη κυρίως την αγωνιστική παρουσία του καθενός ξεχωριστά του 2019, αφού το 2020, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αγώνες.

Στους καταλόγους περιλαμβάνονται επίσης οι αθλητές-τριες Ολυμπιακής – Προολυμπιακής Ομάδας, Σχεδιασμών  Υψηλής Επίδοσης και Νεαρών Πρωταθλητών του ΚΟΑ.

Η ΚΟΕΑΣ προχώρησε στην έκδοση οδηγιών για προπονήσεις οι οποίες βασίζονται στις πρόνοιες και ειδικές κατευθύνσεις που εξέδωσαν οι αρμόδιοι Οργανισμοί, με γνώμονα την προστασία της υγείας και ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων.

Κατάλογος Αθλητών

Print Friendly, PDF & Email
X