Αρχική Ανακοινώσεις Αρχή στον κλειστό με 7.78 για τον Μίλαν Τράικοβιτς

Αρχή στον κλειστό με 7.78 για τον Μίλαν Τράικοβιτς

από KOEAS

Δεν συνοδεύτηκε με τον επιθυμητό χρόνο η πρεμιέρα του Μίλαν Τράικοβιτς στον κλειστό στίβο στο 2022. Λαμβάνοντας μέρος στο μίτινγκ του Μοντβίγ, ο πρωταθλητής μας τερμάτισε στην 4η θέση της τρίτης σειράς του πρώτου γύρου με 7.78, καταλαμβάνοντας συνολικά τη 10η θέση από τους 16 συμμετέχοντες. Η έλλειψη αγώνων στοίχισε στην εκκίνηση στον Τράικοβιτς, αφού έφυγε λίγο αργά από τον βατήρα, ενώ στην πορεία χτύπησε στα τέσσερα από τα πέντε εμπόδια που βρήκε μπροστά του.

Ωστόσο, τα τεχνικά θέματα και γενικά την κούρσα του, θα τη μελετήσει και συζητήσει μαζί με τον προπονητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, ο οποίος είναι μαζί του στη Γαλλία, βλέποντας τι πρέπει να διορθώσει στη συνέχεια. Αξιοσημείωτο, πάντως, πως οι διοργανωτές έβαλαν στην ίδια σειρά και μάλιστα δίπλα – δίπλα, τους κατόχους των δύο τελευταίων τίτλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, Μίλαν Τράικοβιτς (2019 Γλασκώβη) και Βιλέμ Μπελοσιάν (2021 Τόρουν). Ο Μπελοσιάν ήταν και ο νικητής του τελικού με 7.57, με τον Βραζιλιάνο Ραφαέλ Περέιρα να τερματίζει δεύτερος σε 7.58 και τον Αμερικανό Τζάρετ Ίτον τρίτος σε 7.60.

Επόμενος σταθμός για τον πρωταθλητή μας και κάτοχο των παγκύπριων ρεκόρ στα ψηλά εμπόδια θα είναι το διεθνές μίτινγκ στο Μετς της Γαλλίας «Metz Moselle Athlelor Indoor», το οποίο ανήκει στα «ασημένια» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το μίτινγκ αυτό, στην κεντροανατολική Γαλλία, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, με τις σειρές των 60μ. με εμπόδια να είναι προγραμματισμένες για τις 17:20. Στο ίδιο αγώνισμα έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι δύο σπουδαιότεροι Γάλλοι εμποδιστές, Βιλέμ Μπελοσιάν και Πασκάλ Μαρτινό – Λαγκάρντ, ενώ από ελληνικής πλευράς ξεχωριστή θα είναι η παρουσία του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος.

Print Friendly, PDF & Email
X