Αρχική Ανακοινώσεις ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ «ΣΙΡΚΟΥΪ» ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019

Αρτυματά και Κυριάκος στην Ιταλία

και στο Βέλγιο Ευαγγελίδου, Φράγκου και Σπύρου

Θ’ αρχίσουν τα δυνατά τεστ στον ανοιχτό στίβο ένας-ένας οι πρωταθλητές μας (και μία-μία οι πρωταθλήτριες μας, φυσικά). Ο Μίλαν Τράικοβιτς άνοιξε τον χορό την περασμένη εβδομάδα με την ασιατική τουρνέ του, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (25 και 26 Μαΐου 2019) θα έχουμε πέντε κυπριακές συμμετοχές σε διεθνείς συναντήσεις στο εξωτερικό, με εκπροσώπους μας τους Κυριάκο Ιωάννου, Ελένη Αρτυματά, Ναταλία Ευαγγελίδου, Νίκο Φράγκου και Σταύρο Σπύρου.

Η Αρτυματά και ο Ιωάννου θα αγωνιστούν στην Ιταλία, στο 10ο διεθνές μίτινγκ «Άντζελο Μπέλι», στο Καστιλιόνε Ντέλα Πεσάϊα (στην περιοχή της Τοσκάνης). Η Ελένη, βεβαίως, θα αγωνιστεί στα 400 μέτρα και ο Κυριάκος στο ύψος. Την τελευταία στιγμή ατύχησε ο έτερος πρωταθλητής μας στο ύψος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αφού τραυματίστηκε (θλάση) και-μοιραία-ακύρωσε τη συμμετοχή του στο ιταλικό μίτινγκ. Η Αρτυματά, βάσει του προγραμματισμού της, θα αγωνιστεί σε άλλα δύο μίτινγκ τον ερχόμενο μήνα. Στις 4 Ιουνίου 2019 θα λάβει μέρος σε διεθνή συνάντηση στη Λετονία (θα διεξαθχεί στη Ρίγα) και στις 22 Ιουνίου 2019 θα αγωνιστεί στη Γερμανία, στο μίτινγκ του Τίμπινγκεν (Στουτγάρδη). 

Στο Βέλγιο θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αύριο (Σάββατο 25 Μαΐου 2019) άλλοι τρεις πρωταθλητές μας (Ευαγγελίδου, Σπύρου, Φράγκου) και δη στο καθιερωμένο διεθνές μίτινγκ IFAM(ΙnternationalFlandersAthleticsMeeting). Φυσικά, θα λάβει χώρα στη Φλάνδρα (Φλαμανδία) η συνάντηση, στο Όρντεχεμ. Η Ναταλία Ευαγγελίδου θα τρέξει στην κούρσα των 800 μέτρων, ο Νίκος Φράγκου θα αγωνιστεί στα 3.000 μ. στιπλ και ο νεαρός Σταύρος Σπύρου θα συμμετάσχει στον δρόμο των 800 μέτρων.

Print Friendly, PDF & Email
X