Αρχική Ανακοινώσεις Αθλητικές υποτροφίες Αμερικής/Αθλητικό Γυμνάσιο Λεμεσού-ΓΣΟ

Αθλητικές υποτροφίες Αμερικής/Αθλητικό Γυμνάσιο Λεμεσού-ΓΣΟ

από KOEAS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ 

AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

-Γ.Σ.Ο- 

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Ολύμπια» (ΓΣΟ) στα πλαίσια της συνεχούς προσφοράς του στην κοινωνία της Λεμεσού, συνεχίζει και φέτος με τη διοργάνωση επιμορφωτικών και ενημερωτικών σεμιναρίων για όλους τους αθλητές  της Λεμεσού όλων των αθλημάτων.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:30 πμ στο Πολιτιστικό Κέντρο ΓΣΟ (Τσίρειο Αθλητικό Κέντρο) διοργανώνεται παρουσίαση με Θέμα «Αθλητικές  Υποτροφίες Αμερικής και Αθλητικό Γυμνάσιο Λεμεσού» και προσκαλεί όλους τους αθλητές και τους γονείς  της πόλης και επαρχίας Λεμεσού να το παρακολουθήσουν.

Σκοπός των παρουσιάσεων αυτών είναι να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι αθλητές: α) για τις δυνατότητες παράλληλης άθλησης και φοίτησης  στο Αθλητικό Γυμνάσιο και Λύκειο, και β) για την συνέχιση της αθλητικής τους πορείας με την ιδιότητα του φοιτητή-αθλητή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου υπάρχουν αρκετά από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στον πλανήτη στον Ακαδημαϊκό και Αθλητικό τομέα.

Οι γονείς θα ενημερωθούν για τα πιο πάνω όπως επίσης για το πώς να βοηθήσουν τα παιδιά τους στο να επιτύχουν τις μέγιστες αθλητικές τους ικανότητες συνδυάζοντας τες  με την φοίτηση τους σε πρώτη φάση στο αθλητικό γυμνάσιο και λύκειο Λεμεσού και στη συνέχεια σε ένα εκ των καλυτέρων πανεπιστημίων  του κόσμου.

Τα Πανεπιστήμια αυτά προσφέρουν πλήρως  ή μερικώς επιχορηγούμενες υποτροφίες στους αθλητές που διακρίνονται για τις αθλητικές τους επιδόσεις και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για όσους αθλητές μας σκέφτονται να σπουδάσουν στις Η.Π.Α.

Η  παρουσίαση για το Αθλητικό Γυμνάσιο Λεμεσού  θα γίνει από τον υπεύθυνο του αθλητικού γυμνασίου κ. Νίκο Χατζηνικολάου και θα είναι στην ελληνική γλώσσα.

Η παρουσίαση των Αθλητικών Υποτροφιών Αμερικής  θα γίνει από τις Anna Argyrou και Gulsen Oztoprak (StudyUSA Higher Education Consultants Ltd.)  και θα είναι στην αγγλική γλώσσα, αλλά οι εισηγήτριες  θα δέχονται ερωτήσεις και στα ελληνικά.

Η εκδήλωση θα είναι δωρεάν και θα είναι ανοικτή στο κοινό της Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες 25 38 73 70  (ΓΣΟ)

99 26 66 08 / cadamides@outlook.com  (Χρίστος Αδαμίδης)

99 55 33 25 / giorgostaliadoros@gmail.com (Γιώργος Ταλιαδώρος)

Print Friendly, PDF & Email
X