Αρχική Ανακοινώσεις Αθλητική Συνάντηση Παίδων – Κορασίδων

Αθλητική Συνάντηση Παίδων – Κορασίδων

από KOEAS

Αρχίζει  αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 στο ΛΑΝΙΤΕΙΟ Στάδιο Λεμεσού, η Αθλητική Συνάντηση κάτω των 18 ετών μεταξύ των Εθνικών Ομάδων ΚΥΠΡΟΥ – ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η Συνάντηση διεξάγεται στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας ΚΟΑ – Γ.Γ. Αθλητισμού Ελλάδας και η φετινή είναι η 35η. Οι Αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν την περσινή χρονιά, αλλά λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊου, αναβλήθηκαν για το 2021.

Οι Εθνικές Ομάδες των δυο χωρών συμμετέχουν με 2 αθλητές – τριες σε κάθε αγώνισμα και μια σκυταλοδρομία και θα ισχύσει κατάταξη και ομαδική βαθμολογία.

Στους Αγώνες έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν εκπρόσωποι των αθλητικών αρχών της Κύπρου, οι τοπικές αρχές της πόλης της Λεμεσού και φίλου του Στίβου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία για τις 2 χώρες, αφού στα 35 χρόνια διεξαγωγής της, έχουν συμμετάσχει ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές – τριες που ανάδειξε ο Ελλαδικός Στίβος.

Με βάση τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που καθορίζονται από τα Διατάγματα του Υπουργού Υγείας, όλοι οι παρευρισκόμενοι ηλικίας 12 ετών και άνω, να  προσκομίσουν είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοούμενου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.

Print Friendly, PDF & Email
X