Αρχική Ανακοινώσεις Αθλητική Συνάντηση Στίβου “ΧΑΝΙΑ 2016”

Αθλητική Συνάντηση Στίβου “ΧΑΝΙΑ 2016”

από KOEAS

Διεξάγεται το Σάββατο 21 Μαϊου 2016 η Διεθνής Αθλητική Συνάντηση Στίβου «ΧΑΝΙΑ 2016» με τη συμμετοχή Κυπρίων αθλητών-τριών.

Μετά την πρώτη φετινή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο Παγκύπριο Εαρινό Πρωτάθλημα «ΜΑΤΣΕΙΑ» το περασμένο Σαββατοκυρίακο, η Ελένη Αρτυματά/200μ., ο Μίλαν Τραϊκοβιτς/110μ.εμπόδια και η Νεκταρία Παναγή/Μήκος, θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να διεκδικήσουν την πρόκριση τους  για την Ολυμπιάδα της Βραζιλίας.

Η Ελένη Αρτυματά σημείωσε στα 200μ. 23.50 και αισιοδοξεί ότι το Σάββατο θα έχει την ευκαιρία με συναγωνισμό να πετύχει το στόχο της που είναι 23.20.

Ο Μίλαν Τραϊκοβιτς στο Εαρινό Πρωτάθλημα πέτυχε νέο Παγκύπριο Ρεκόρ με 13.55 και στη δεύτερη συμμετοχή του θα επιδιώξει στην επίτευξη του ορίου που είναι καθορισμένο στα 13.47.

Η Νεκταρία Παναγή που είχε καλύτερο άλμα στα 6.38μ., έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστή πορεία και θ’ αγωνιστεί με στόχο να βελτιώσει τη φετεινή και ατομική της επίδοση.

Στα «ΧΑΝΙΑ 2016» θα συμμετάσχει και η Ραμόνα Παπαϊωάννου στα 100μ.  Η αθλήτρια έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο ΡΙΟ από την περσινή χρονιά στο αγώνισμα των 200μ. και στοχεύει πλέον  στο όριο των 100μ.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος στον κλειστό στίβο πέτυχε άλμα στα 2.28μ. μένοντας για 1εκ. μακριά από το όρο, θα προσπαθήσει με τη σειρά του να πετύχει ατομική επίδοση που θα του εξασφαλίσει το εισιτήριο για τη Βραζιλία.

Στην ίδια διοργάνωση θα συμμετάσχουν και οι ακόλουθοι αθλητές-τριες:

  1. Δημητριάδης Παϊσιος                         100μ-200μ
  2. Χρυσοστόμου Μιχάλης                      400μ
  3. Ανανιάδης Γιάννης                             Υψος
  4. Βόλου Ματθαίος                                 Μήκος
  5. Βόλου Παναγιώτης                             Τριπλούν
  6. Χρίστου Ανδρέας                                Δισκοβολία
  7. Αντωνίου Ραφαήλ                               Δισκοβολία
  1. Γεωργίου Δάφνη                                100μ.εμπόδια
  2. Κωνσταντίνου Βασίλης                    Υψος
Print Friendly, PDF & Email
X