Αρχική Ανακοινώσεις Αναβλήθηκε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στην Πορτογαλία

Αναβλήθηκε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στην Πορτογαλία

από KOEAS

Άλλο ένα «πλήγμα» δέχθηκαν οι αθλητές των ρίψεων, στην προετοιμασία τους για τις σημαντικές καλοκαιρινές υποχρεώσεις τους και ιδιαίτερα αυτοί που κυνηγούν τα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Δεν φτάνει που δεν μπορούν να αγωνιστούν στον κλειστό στίβο, εξαιτίας των διαστάσεων του γηπέδου (πλην των σφαιροβόλων), αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα και ο πρώτος σημαντικός αγώνας τους στον ανοικτό στίβο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης, 2 Φεβρουαρίου 2021, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε την αναβολή του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ρίψεων, το οποίο θα διεξαγόταν στις 13-14/3/21 στη Λεϊρία της Πορτογαλίας. Αιτία της αναβολής της διοργάνωσης δεν είναι άλλη από την πανδημία του κορονοϊού. Η κρίσιμη κατάσταση της πανδημίας που πλήττει την Πορτογαλία, υποχρέωσε την οργανωτική επιτροπή, σε συνεννόηση με τις τοπικές περιφερειακές υγειονομικές αρχές, να δηλώσουν αδυναμία διεξαγωγής της διοργάνωσης αυτήν την περίοδο.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την τρέχουσα υγειονομική κατάσταση στην Πορτογαλία και θα αξιολογήσει τυχόν πιθανές ημερομηνίες για τη μεταφορά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ρίψεων 2021. Να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο Κύπριοι αθλητές, όπως θα συνέβαινε και φέτος. Τώρα, υποχρεώνονται να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους.

Print Friendly, PDF & Email
X