Αρχική Ανακοινώσεις Δεύτερη θέση για Μίλαν και Ελένη, τρίτος ο Απόστολος

Δεύτερη θέση για Μίλαν και Ελένη, τρίτος ο Απόστολος

από KOEAS

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΑΚ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Ο Μίλαν Τράικοβιτς, τελικώς, ψηφίστηκε από τα μέλη της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) ως ο δεύτερος κορυφαίος αθλητής στην Κύπρο για το 2019, αφού την πρώτη θέση έλαβε ο ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης. Την ίδια θέση έλαβε στην κατηγορία Γυναικών και η Ελένη Αρτυματά, με πρώτη τη σκοπεύτρια Άντρη Ελευθερίου. Στους Άνδρες, ο Απόστολος Παρέλλης ψηφίστηκε πίσω από τον Τράικοβιτς, ως ο τρίτος καλύτερος αθλητής της χρονιάς που αποχαιρετίσαμε πριν από λίγες ημέρες.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν από την ΕΑΚ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσής της (16 Ιανουαρίου 2020), της γνωστής «Γιορτής των Αρίστων», η οποία έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Ο Απόστολος Παρέλλης ήταν παρών στην εκδήλωση και στις απονομές των βραβείων, ενώ οι Μίλαν Τράικοβιτς και Ελένη Αρτυματά, παρέλαβαν τα βραβεία τους διά… αντιπροσώπων, αφού απουσιάζουν στο εξωτερικό για τη χειμερινή τους προετοιμασία.

Επίσης, βραβεύθηκε εις διπλούν η Κάλλη Χατζηιωσήφ, μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ. Η κ. Χατζηιωσήφ τιμήθηκε με το έπαθλο «Μακρόχρονης και Εξαίρετης Προσφοράς» της ΕΑΚ, καθώς και με το βραβείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), για την προσφορά της στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό.

Print Friendly, PDF & Email
X