Αρχική Ανακοινώσεις Δεύτερη μέρα Κοινοπολιτειακών Αγώνων για το Στίβο

Δεύτερη μέρα Κοινοπολιτειακών Αγώνων για το Στίβο

από KOEAS

Σημαντικές οι συμμετοχές του Στίβου τη 2η ημέρα των 21ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων που διεξάγονται στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

Με βάση το πρόγραμμα των αγώνων πρώτος στη μάχη για πρόκριση στον τελικό ρίχνεται ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο Ύψος η ώρα 3.20 το πρωί ώρα Κύπρου. Ο αθλητής μας συμμετέχει στο Β’ Γκρουπ του αγωνίσματος και για να προκριθεί στον τελικό χρειάζεται άλμα στα 2.27μ. ή να βρεθεί στους 12 πρώτους και από τα δύο Γκρουπ του προκριματικού.

Στις 3.44 αγωνίζεται η Ελένη Αρτυματά στον προκριματικό των 400μ. Η αθλήτρια μας κληρώθηκε και θ΄ αγωνισθεί στην 3η σειρά στον 2ο διάδρομο. Για τον ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 10 Απριλίου προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες από κάθε σειρά και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι.

Ο Μίλαν Τραϊκοβιτς ρίχνεται στη μάχη για πρόκριση στον τελικό των 110μ. με εμπόδια στις 4.37 το πρωί. Συμμετέχει στην 2η προκριματική σειρά στον 8ο διάδρομο και προκρίνονται για τον τελικό της Τρίτης 10 Απριλίου οι τρεις πρώτοι από κάθε σειρά και οι δυο καλύτεροι χρόνοι.

Η Ναταλία Ευαγγελίδου θα λάβει μέρος στον προκριματικό των 1500μ. που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 12.25 το μεσημέρι ώρα Κύπρου. Συμμετέχει στην 2η από τις δυο προκριματικές σειρές  και για τον τελικό προκρίνονται οι 4 πρώτες και οι 4 καλύτεροι χρόνοι.

Print Friendly, PDF & Email
X