Αρχική Ανακοινώσεις Δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του ο Τράικοβιτς και δεν έτρεξε στο Τόρουν

Δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του ο Τράικοβιτς και δεν έτρεξε στο Τόρουν

από KOEAS

Το πρόβλημα που αποκόμισε στο ταξίδι του από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην Ευρώπη, στάθηκε και πάλι ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Μίλαν Τράικοβιτς, ούτως ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί το βράδυ της Τετάρτης

(17/2/21) στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου στο Τόρουν. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο μίτινγκ στο οποίο ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 60μ. με εμπόδια δηλώνει παρών και στην προθέρμανση διαπιστώνει πως δεν μπορεί να αγωνιστεί, έπειτα από αυτό στην Βαλ-ντε-Ρόιλ την Κυριακή (14/2).

Το τελευταίο τριήμερο έκανε μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος για το Τόρουν, με ειδικές φυσικοθεραπείες, όμως και πάλι ένιωθε ενοχλήσεις και προτίμησε να μην τρέξει και να προκαλέσει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ζημιά. «Έκανα τα πάντα για να προλάβω τον αγώνα, όμως, δεν τα κατάφερα.

Είμαι καλύτερα, μπορώ να τρέξω και να το πιέσω, αλλά χωρίς εμπόδια. Όταν κάνω εμπόδια με πονάει», μας μετέφερε από το Τόρουν ο Μίλαν Τράικοβιτς, εξηγώντας μας ότι αισθάνεται ένα τσίμπημα στο αριστερό του πόδι, μεταξύ δικεφάλου και προσαγωγού, που προκλήθηκε μετά από μία απότομη κίνηση, όταν αισθάνθηκε πόνο στη μέση του από τις πολλές ώρες μέσα στο αεροπλάνο.

Με το καλό, ο πρωταθλητής μας επιστρέφει στην Κύπρο την Πέμπτη (18/2) και θα επισκεφτεί τους ειδικούς, για να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο σε αγώνες. Να μην ξεχνάμε ότι στο φετινό χειμερινό πρόγραμμα υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Τόρουν (5-7 Μαρτίου) και ο Τράικοβιτς θέλει να πάει εκεί ως πρωταθλητής Ευρώπης, για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Print Friendly, PDF & Email
X