Αρχική Ανακοινώσεις Δεν μπόρεσε ο Παμπακάς, δυστυχώς

Δεν μπόρεσε ο Παμπακάς, δυστυχώς

από KOEAS

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ  2019 (Ε/Ν)

Δεν μπόρεσε να περάσει το αρχικό εμπόδιο (2,00 μ.) ο Κυριάκος Παμπακάς στον τελικό του άλματος εις Ύψος (21 Ιουλίου 2019) στο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων του Μπόρας. Μοιραία, ο νεαρός πρωταθλητής μας μηδενίστηκε  μαζί με τον Πορτογάλο Ζέρσον Μπαλδέ, ο οποίος απέτυχε, επίσης, στα 2,00 μέτρα.

Κρίμα για τον Παμπακά, γιατί ο αγώνας, ή μάλλον  το χάλκινο μετάλλιο, κρίθηκε σε ύψος που το «είχε» (2,12μ., όσο είναι το φετινό και ατομικό του ρεκόρ). Γενικώς, οι περισσότεροι άλτες έμειναν χαμηλά, προφανώς λόγω απειρίας και άγχους.

Πρώτος αναδείχθηκε ο Κάρμοϊ (Βέλγιο) με 2,22μ. Ήταν φαβορί και το επιβεβαίωσε. Ο Ουκρανός Ντόροβσκουχ, εκ των αουτσάιντερ, κέρδισε το αργυρό μετάλλιο με 2,14μ. και ο Φινλανδός Μάτιλα πήρε το χάλκινο με 2,12μ. Το ίδιο ύψος πέρασε και ο (4ος λόγω χειρότερων προσπαθειών) Ρώσος Φαντέγιεφ (ατομικό ρεκόρ). Οι αθλητές οι οποίοι κατέλαβαν τις θέσεις  5 ώς 9 πήδηξαν 2,05μ. και ακολούθησαν με άλμα στα 2,00μ. οι άλτες που μοιράστηκαν την 10η θέση, ανάμεσά τους και ο Ουκρανός Λάβτσκι, αν και ήταν σοβαρός υποψήφιος για μια θέση στο βάθρο.

Print Friendly, PDF & Email
X