Αρχική Ανακοινώσεις Διαδικτυακό σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Διαδικτυακό σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

από KOEAS

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που στόχο έχει την ισότητα των δύο φύλων.

Το δεύτερο σεμινάριο έγινε με ομιλήτρια την Τεχνική Στίβου της ΚΟΕΑΣ κ. Μαριάννα Χαραλάμπους και στον συντονισμό ήταν η Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Ξένια Αργυτάκη.  Σ’ αυτό συμμετείχαν Κύπριες πρώην πρωταθλήτριες ή γυναίκες που είναι ενεργά αναμεμιγμένες στον αθλητισμό της Κύπρου.  Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος η Ειρήνη Χαραλάμπους-πρώην πρωταθλήτρια στο μήκος, ΄Ελενα Ανδρέου – πρώην πρωταθλήτρια στα 100μ. και Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΚΟΕΑΣ, η Θεότη Πούρου- Μέλος της Επιτροπής Αθλητισμός και Γυναίκα της ΚΟΕ, η ΄Αννα Ποϊριάζη – Μέλος της Επιτροπής Ισότητας των φύλων στον Αθλητισμό του ΚΟΑ, η Νικολέττα Ιγνατίου – προπονήτρια στίβου, η Κυριακή Κυριάκου – Διοικητική Λειτουργός του ΓΣΠ και Μέλος της Τ.Ε. της ΚΟΕΑΣ, η Εύη Τσολάκη – Μέλος Δ.Σ. ΚΟΕΑΣ, η Ελένη Κωνσταντινίδη – Μέλος Δ.Σ. ΚΟΕΑΣ, η Ελένη Τύμβιου – Μέλος Τ.Ε. ΚΟΕΑΣ και η Μελίνα Στυλιανού – Μέλος Αγωνόδικου Επιτροπής.

Στο σεμινάριο δόθηκε η ευκαιρία στις συμμετέχουσες να εκφράσουν τις θέσεις και απόψεις τους για τα τεκτενόμενα στον αθλητισμό στίβου της Κύπρου και την εμπλοκή και την ανέλιξη της Γυναίκας στο άθλημα του στίβου.

΄Εγινε καταγραφή των θέσεων και εισηγήσεων και ακολούθησε συζήτηση μέσα από την οποία καταγράφηκαν αρκετά συμπεράσματα τα οποία θα τύχουν επεξεργασίας για τα επόμενα σεμινάρια που θα ακολουθήσουν το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Print Friendly, PDF & Email
X