Αρχική Ανακοινώσεις Διαδικτυακό σεμινάριο σφαιροβολίας στις 3 Δεκεμβρίου

Διαδικτυακό σεμινάριο σφαιροβολίας στις 3 Δεκεμβρίου

από KOEAS

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Συλλόγων (ΣΕΓΑΣ) διοργανώνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00 το βράδυ, διαδικτυακό σεμινάριο απευθυνόμενο σε προπονητές της σφαιροβολίας και γενικά των ρίψεων. Το σεμινάριο καλούνται να παρακολουθήσουν και οι προπονητές ρίψεων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), για τη δική τους επιμόρφωση. Σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Γιώργος Μποτσκαριώβ, ο Γιάννης Μπαρλής και ο Ανέστης Καλτσίδης μετείχαν τον περασμένο μήνα σε εξιδεικευμένο σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου στο Τάλιν. Οι τρεις τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, που πραγματεύονταν το αγώνισμα της σφαιροβολίας και να έρθουν σε επαφή με προπονητές από όλη την Ευρώπη. Την πληροφορία που έλαβαν στο Τάλιν θα κληθούν να μεταφέρουν στους συναδέλφους τους, στο διαδικτυακό σεμινάριο, που θα γίνει το Σάββατο (3/12, 19.00).

Το σεμινάριο θα διοργανωθεί από τον ΣΕΓΑΣ και την ΚΟΕΑΣ, ώστε περισσότερος αριθμός προπονητών να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτό. Με βάση τη νέα δομή της Ομοσπονδίας η συνεργασία ανάμεσα στους τεχνικούς αποτελεί ένα από τα βασικά ζητούμενα, αφού μέσα από αυτή θα επέλθει η ανάπτυξη σε όλες τις κατηγορίες και όλα τα αγωνιστικά επίπεδα. Την εισήγηση του σεμιναρίου θα κάνουν ο Γιάννης Μπαρλής και ο Ανέστης Καλτσίδης.

Οι προπονητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, μπορούν να κάνουν χρήση του παρακάτω Link.

https://us02web.zoom.us/j/85176260705».

Print Friendly, PDF & Email
X