Αρχική Ανακοινώσεις Δύο κυπριακές συμμετοχές στο Βαλκανικό Εφήβων/Νεανίδων

Δύο κυπριακές συμμετοχές στο Βαλκανικό Εφήβων/Νεανίδων

από KOEAS

Δύο από τα νέα ταλέντα μας, η Στυλιάνα Ιωαννίδου και ο Γρηγόρης Νικολάου, θα εκπροσωπήσουν τον κυπριακό στίβο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U 20 (Εφήβων/Νεανίδων) κλειστού στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί (8-9 Φεβρουαρίου 2020) στην Κωνσταντινούπολη.

Η Στυλιάνα Ιωαννίδου θα λάβει μέρος στο άλμα εις Ύψος, έχοντας ήδη στα πόδια της φέτος την παγκύπρια επίδοση Κορασίδων στο αγώνισμα (1,76μ.).

Ο Γρηγόρης Νικολάου δεν έχει κάνει ακόμη κλειστό στίβο φέτος, έχει, όμως, το όριο συμμετοχής στην Κωνσταντινούπολη από το 2019 και τον ανοιχτό στίβο, με επίδοση 15,45 μέτρα (το όριο είναι 14,33μ.).

Σημειωτέον ότι, ο Γρηγόρης και η Στυλιάνα είχαν κατακτήσει μέσα στο 2019 το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμά τους, στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο Μπακού.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (Κλειστού) Ανδρών-Γυναικών θα διεξαχθεί, πάλι στην Κωνσταντινούπολη, μία εβδομάδα μετά τη διοργάνωση των Κ 20 (15 Φεβρουαρίου). Η κυπριακή αποστολή, η οποία θα λάβει μέρος στους αγώνες, θα καταρτιστεί μετά τη διεξαγωγή των προγραμματισμένων συναντήσεων του ερχομένου Σαββατοκύριακου (8-9 Φεβρουαρίου 2020) στην Αθήνα και αλλού.

Print Friendly, PDF & Email
X