Αρχική Ανακοινώσεις Διπλή αποστολή σε «χρυσά» μίτινγκ ο Μίλαν Τράικοβιτς

Διπλή αποστολή σε «χρυσά» μίτινγκ ο Μίλαν Τράικοβιτς

από KOEAS

Η περίοδος της προετοιμασίας έχει πια παρέλθει για τον Μίλαν Τράικοβιτς και πλέον μπαίνει στην αγωνιστική δράση, με πολλαπλούς στόχους. Ο 7ος Ολυμπιονίκης του Ρίο, αρχικά θέλει να βρει τον ρυθμό του στα 110μ. με εμπόδια, να συνδυάζει ολοένα και καλύτερα την τεχνική του με την ταχύτητά του και αυτό θα συμβεί με τις συμμετοχές του σε αρκετούς αγώνες. Οι βασικοί στόχοι του το επόμενο διάστημα είναι να εξασφαλίσει την παρουσία του σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κυνηγώντας την επίτευξη των ορίων. Για το μεν Παγκόσμιο του Όρεγκον (15-24 Ιουλίου) είναι 13.32 και για το δε Ευρωπαϊκό του Μονάχου (15-21 Αυγούστου) είναι 13.50. Χρόνοι τους οποίους έχει τρέξει αρκετές φορές στο παρελθόν και απλώς είναι θέμα χρόνου να τους κάνει και φέτος.

Σε μια παρένθεση της έντονης προετοιμασίας του, ο Τράικοβιτς έτρεξε στο «Cyprus International Athletics Meeting» στις 10 Μαΐου στο «Τσίρειο», τερματίζοντας πίσω από τον Ορλάνδο Ορτέγα σε 13.64. Ωστόσο, από την Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022, θα μπει επίσημα στην αγωνιστική χρονιά, λαμβάνοντας μέρος στο «Irena Szewinska Memorial», στο Μπιντγκόζ της Πολωνίας, το οποίο ανήκει στα «χρυσά» μίτινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Στο Μπιντγκόζ, ο πρωταθλητής μας αναμένεται να κάνει δύο κούρσες, αφού στις 18:30 υπάρχουν οι δύο ημιτελικές σειρές στα 110μ. με εμπόδια, ενώ -αν προκριθεί- θα αγωνιστεί και στον τελικό στις 20:10.

Από την Πολωνία, ο Μίλαν Τράικοβιτς και ο προπονητής του Αντώνης Γιαννουλάκης, θα ταξιδέψουν για το Χένγκελο της Ολλανδίας, το οποίο τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, θα διοργανώσει το δικό του «χρυσό» διεθνές μίτινγκ. Σε έναν γνωστό προορισμό για τον πρωταθλητή μας, θα είναι καλό το ότι δεν θα κάνει δύο κούρσες, αλλά μία, αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή εννέα (9) αθλητές, ανάμεσά τους και ο Ορλάνδο Ορτέγα. Τα 110μ. με εμπόδια έχουν οριστεί να αρχίσουν στις 16:57. Από τις δύο πρώτες αυτές συμμετοχές, οι Τράικοβιτς και Γιαννουλάκης θα είναι σε θέση να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματά τους και να καθορίσουν τον προγραμματισμό τους για το επόμενο διάστημα.

Print Friendly, PDF & Email
X