Αρχική Ανακοινώσεις Δράση στον Κλειστό

Δράση στον Κλειστό

από KOEAS

Σε τρία ευρωπαϊκά μέτωπα κλειστού στίβου θα εκπροσωπηθεί  το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 η Κύπρος, καθώς πυκνώνει η χειμερινή αγωνιστική δράση των αθλητών μας και εντείνεται το κυνήγι των ορίων για διεθνείς διοργανώσεις και η προσπάθεια κατάρριψης ατομικών επιδόσεων.

Στην Ιταλία και δη στον (ετήσιο) Διεθνή Αγώνα Άλματος εις Ύψος του Ούντινε, θα αγωνιστεί στις 26 Ιανουαρίου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Είναι η πρώτη εμφάνιση του πρωταθλητή μας και πρώτο του τεστ στον κλειστό στίβο φέτος. Στον αγώνα θα λάβουν μέρος, μεταξύ άλλων, άλτες επιπέδου, όπως ο ισπανός Ρόχας, ο Κουβανός Ραμίρες, οι Κροάτες Μίριτς και Μέλον και οι Ιταλοί Τσιότι και Σοτίλε.

Στη Βιέννη διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο το ετήσιο Διεθνές Κλασικό Μίτινγκ της Βιέννης. Θα αγωνιστούν δύο πρωταθλητές μας στην αυστριακή πρωτεύουσα. Ο Χρίστος Δημητρίου θα τρέξει στα 800 μέτρα, ενώ ο έφηβος πρωταθλητής μας, Σταύρος Σπύρου, θα λάβει μέρος στον δρόμο των 400 μέτρων.

Στους Αγώνες Κλειστού Στίβου του Λονδίνου, στο Λι Βάλι, θα έχουμε τέσσερις κυπριακές συμμετοχές. Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, θα αγωνιστούν στο μήκος δύο αθλήτριες μας, η Χριστονύμφη Παίδιου και η Μαρία Ονησιφόρου.  Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, θα πάρουν σειρά η Λεοντία Καλλένου (ύψος), η οποία επιστρέφει στην ενεργό δράση ύστερα από τις περιπέτειες της (τραυματισμοί), η Δέσποινα Χαραλάμπους, επίσης στο ύψος, και ο Λογγίνος Αχιλλέως (τριπλούν), ενώ θα αγωνιστεί και η Παίδιου στο τριπλούν γυναικών.  

Print Friendly, PDF & Email
X