Αρχική Ανακοινώσεις Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ο δρόμος των 10.000μ. στο Τσίρειο της Λεμεσού

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ο δρόμος των 10.000μ. στο Τσίρειο της Λεμεσού

από KOEAS

Με τον δρόμο των 10.000μ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού, θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος του στίβου στο 2020, σε άνδρες και γυναίκες. Το αγώνισμα θα συμπεριληφθεί στο πλαίσιο των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 2020 και δεν θα ισχύσει ατομική ή ομαδική βαθμολογία. Στις 16:00 θα αρχίσει ο δρόμος των 10.000μ. στις γυναίκες και μία ώρα μετά (17:00) ο αντίστοιχος των ανδρών.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, στους αγώνες δικαιούνται να συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ομοσπονδίας. Κάθε Γυμναστικός Σύλλογος δικαιούται να λάβει μέρος με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν στην ΚΟΕΑΣ το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020.

Ειδική ιατρική βεβαίωση

Η παρουσίαση των αθλητών στην αίθουσα κλήσεως θα πρέπει να γίνει 60 λεπτά πριν από την έναρξη του αγωνίσματος, για τις δηλώσεις συμμετοχής. Ο κάθε συμμετέχοντας ή συμμετέχουσα θα πρέπει, εκτός από δελτίο υγείας του ΚΟΑ, να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση (το πολύ 2 ημέρες πριν από τον αγώνα) ότι δεν έχει κάποιο σύμπτωμα που χαρακτηρίζει τον covid-19 ή αρνητικό τεστ για τον κορονοϊό, που θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 48 ώρες πριν από τη διεξαγωγή του αγωνίσματος. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να προσκομίσει δήλωση, ότι η συμμετοχή στο αγώνισμα είναι με ιδία ευθύνη. Σημειώνουμε ότι, η παρουσία γιατρού κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγωνίσματος, είναι υποχρεωτική.

Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. Τα έπαθλα, θα δοθούν στους εκπροσώπους των έξι Γυμναστικών Συλλόγων – μελών της ΚΟΕΑΣ, στο τέλος της κούρσας.

* Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών και θα τηρηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, του ΚΟΑ και της Ομοσπονδίας.

Print Friendly, PDF & Email
X