Αρχική Ανακοινώσεις Εισηγήσεις από την Τ.Ε. για τον σχεδιασμό κινήτρων

Εισηγήσεις από την Τ.Ε. για τον σχεδιασμό κινήτρων

από KOEAS

Συνεδρίασε την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, η Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ και εξέτασε διάφορα θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές της. Μεταξύ άλλων, προχώρησε στον καταρτισμό του προσχεδίου του αγωνιστικού προγραμματισμού για το 2021, ο οποίος είναι βασισμένος  στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», στα Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά και άλλα διεθνή πρωταθλήματα, τα οποία είτε μετατέθηκαν από το φετινό πρόγραμμα είτε ήταν προαποφασισμένα για το 2021. Ο αγωνιστικός προγραμματισμός θα τύχει περαιτέρω επεξεργασίας, αφού αναμένεται ο καθορισμός των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων και υπολογίζεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Η Τεχνική Επιτροπή ασχολήθηκε, επίσης, με τον σχεδιασμό κινήτρων της φετινής χρονιάς και κατέληξε σε συγκεκριμένες εισηγήσεις, τις οποίες θα θέσει ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου για έγκριση. Το Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ θα συνέλθει τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Τέλος, η Τ.Ε. επικύρωσε τα παγκύπρια ρεκόρ, που σημειώθηκαν τη φετινή χρονιά, και αφορούν όλες τις κατηγορίες του αθλήματος.

Print Friendly, PDF & Email
X