Αρχική Ανακοινώσεις Εκδήλωση βράβευσης Μαθητικού Σχεδιασμού

Εκδήλωση βράβευσης Μαθητικού Σχεδιασμού

από KOEAS

Πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 η ώρα 6.30 το απόγευμα  στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»  στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία η καθιερωμένη Ετήσια  Εκδήλωση  Βράβευσης  του Μαθητικού Σχεδιασμού της ΚΟΕΑΣ για την αγνωστική περίοδο  2016.

Σε αυτή θα βραβευτούν οι μαθητές-αθλητές που διακρίθηκαν  στο 2016 σε Διεθνείς και Παγκύπριες Διοργανώσεις , στους Πανελληνίους  Μαθητικούς Αγώνες Λυκείων, στην Τετραεθνή Συνάντηση Εφήβων και Νεανίδων και στην Αθλητική Συνάντηση Παίδων –Κορασίδων Κύπρου-Ελλάδας.

Ειδική Βράβευση θα δοθεί στον καλύτερο Έφηβο αθλητή στο αγώνισμα των 400μ.  η οποία γίνεται με ξεχωριστό χρηματικό έπαθλο που αποφάσισε ο ΚΟΑ στη μνήμη ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Παράλληλα η ΚΟΕΑΣ βραβεύει τους μαθητές-τριες και έφηβους-νεάνιδες  που διακρίθηκαν σε αντίστοιχες διοργανώσεις το 1966.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν να παραστούν Πολιτειακές και Αθλητικές Αρχές του τόπου, τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ, των Γυμναστικών Συλλόγων,  της Τεχνικής Επιτροπής, προπονητές, εκπρόσωποι των χορηγών της ομοσπονδίας, αθλητές-τριες, οι γονείς και φίλοι των τιμωμένων μαθητών – αθλητών.

Print Friendly, PDF & Email
X