Αρχική Ανακοινώσεις EKO C.I.A.M. 2024: Ο Παρέλλης και η… παρέα του πάνε για μεγάλες βολές

EKO C.I.A.M. 2024: Ο Παρέλλης και η… παρέα του πάνε για μεγάλες βολές

από KOEAS

Πολύ σημαντικό θεωρείται το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting για τους Κύπριους δισκοβόλους, καθώς χρειάζονται μεγάλες επιδόσεις για να ανέβουν στην παγκόσμια κατάταξη, προσδοκώντας συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Ο κορυφαίος ριπτης όλων των εποχών Απόστολος Παρέλλης θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη χρονιά, μετά το θετικό 62,61μ. στην Τρίπολη και αισιοδοξεί πως θα ρίξει ακόμα πιο μακριά, όχι μόνο για τους βαθμούς, αλλά και για την ψυχολογία του και την αυτοπεποίθησή του, τρεις εβδομάδες πριν από το Ευρωπαϊκό της Ρώμης. Ο Γιώργος Κονιαράκης βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, σημειώνοντας φέτος νέα ατομική επίδοση με 62,30μ., που τον έφερε στο κατώφλι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην 32η θέση «στον Δρόμο για τη Ρώμη» και θα πάνε εκεί οι πρώτοι 30! Άρα, η μεγάλη επίδοση θα είναι τεράστιο κέρδος. Για τον Χριστόφορο Γενεθλή η φετινή χρονιά είναι πάρα πολύ σημαντική, ίσως όχι για τις προκρίσεις σε Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακούς, τις οποίες θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις, αλλά για την επιστροφή του στις μεγάλες επιδόσεις, μετά την άτυχη περσινή του χρονιά, την οποία «έχασε» λόγω χειρουργικής επέμβασης στον ώμο. Το δικό μας μίτινγκ είναι μία ευκαιρία για τον Γενεθλή να επανέλθει στις μεγάλες βολές και να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη (όταν συμπληρώσει τον 5ο αγώνα του).

Την οκτάδα της δισκοβολίας στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting θα συμπληρώσουν άλλοι πέντε εξαιρετικοί αθλητές, οι οποίοι με τη σειρά τους κυνηγούν τα όρια και τις προκρίσεις για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Από τους συμμετέχοντες ξεχωρίζει η παρουσία του χάλκινου Παγκόσμιου Πρωταθλητή (2015) και χάλκινου πρωταθλητή Ευρώπης (2014), Πολωνού Ρόμπερτ Ούρμπανεκ και του Νοτιοαφρικανού Βίκτορ Χόγκαν, ο οποίος βρίσκεται στις θέσεις πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς. Ο Χόγκαν ήταν 5ος παγκόσμιος πρωταθλητής το 2013, κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα πρωταθλήματα Αφρικής, ένα χρυσό στα Αφρικανικούς Αγώνες και είναι 12 φορές πρωταθλητής Νότιας Αφρικής! Την κορυφαία ατομική επίδοση από την οκτάδα της δισκοβολίας έχει ο Ιταλός Τζιοβάνι Φαλότσι με 67,36μ.

Εισιτήρια για το μίτινγκ

Τη φετινή χρονιά η ΚΟΕΑΣ καθόρισε εισιτήριο εισόδου στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τον σύνδεσμο https://guest.stadium-360.net/guest κάνοντας εγγραφή. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα εκδοτήρια του «Τσιρείου» την ημέρα του μίτινγκ (17/5). Σε ό,τι αφορά την τιμή, αυτή είναι πολύ προσιτή για τον καθένα και την καθεμιά, που θέλει να απολαύσει από κοντά τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο και ιδιαίτερα τους δικούς μας πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Οι τιμές του εισιτηρίου είναι οι ακόλουθες:

Για ένα άτομο: 10 ευρώ

Για δύο άτομα: 15 ευρώ

Για οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά μέχρι 16 ετών: 20 ευρώ

Για όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Δεν απαιτείται κατοχή κάρτας φιλάθλου.

* Στη φωτογραφία, οι τρεις Κύπριοι δισκοβόλοι, Απόστολος Παρέλλης, Χριστόφορος Γενεθλή και Γιώργος Κονιαράκης και οι Ρόμπερτ Ούρμπανεκ και Βίκτορ Χόγκαν.

Print Friendly, PDF & Email
X