Αρχική Ανακοινώσεις Ενθαρρυντική πρεμιέρα από τον Βασίλη

Ενθαρρυντική πρεμιέρα από τον Βασίλη

από KOEAS

ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΟΥΝΤΙΝΕ

Ωραίο ντεμπούτο στον κλειστό στίβο πραγματοποίησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος πέρασε τα 2,18μ. στο διεθνές μίτινγκ του Ούντινε (29 Ιανουαρίου 2020), όπου παραδοσιακά, πλέον, διεξάγεται ο «Διεθνής Αγώνας Άλματος εις Ύψος». Παρών στο γήπεδο, ως υψηλός προσκεκλημένος, ήταν ο διαχρονικώς κορυφαίος άλτης Ύψους στον Κόσμο, βετεράνος Κουβανός, Χαβιέρ Σοτομαγιόρ, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ (2,45μ.).  

Ο πρωταθλητής μας, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από αποχή δύο  ετών (ελέω τραυματισμών), έδειξε ότι άφησε πίσω την μακρά περιπέτεια και απραξία του και αναμένεται, πλέον, να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από τα 2,20μ., για να εξασφαλίσει συμμετοχή σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Ο Κωνσταντίνου πέρασε τα 2,18 με την τρίτη προσπάθεια, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες τα 2,21. Προηγουμένως είχε υπερβεί με την πρώτη τα 2,10 και τα 2,14 μέτρα.

Πρώτος αναδείχθηκε ο Κινέζος Ζιανγκ με 2,27 (καλύτερη φετινή επίδοση). Ακολούθησαν οι: Κάστρο Ριβέρα (Π. Ρίκο) 2,24μ., Τόμας (Μπαχάμες) 2,21μ., Πορτίγιο (Μεξ.) 2,18μ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,18μ., Τομαζίνι (Σλοβεν.) 2,10μ., Ρόχας (Ισπανία) 2,10μ., Νάβα (Ιταλία) 2,10μ. 

Print Friendly, PDF & Email
X