Αρχική Ανακοινώσεις Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η Ναταλία Ευαγγελίδου

Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η Ναταλία Ευαγγελίδου

από KOEAS

Έπειτα από οκτώ μήνες η Ναταλία Ευαγγελίδου έζησε και πάλι τους ρυθμούς ενός δρομικού αγωνίσματος. Και μάλιστα σε μεγαλύτερη απόσταση από αυτές που τρέχει συνήθως, τα 3.000μ. Η κάτοχος των παγκύπριων ρεκόρ σε 800μ. και 1.500μ. έλαβε μέρος στον διεθνή αγώνα δρομέων στο Pliezhausen της Στουτγκάρδης, καταλαμβάνοντας την 6η θέση με 9:34.13.

«Ο αγώνας ήταν στρωτός όσον αφορά τα περάσματα. Μέχρι τα 2 χιλιόμετρα ένιωθα αρκετά καλά και ήμουν μέσα στο ρυθμό μου, αλλά στο τελευταίο χιλιόμετρο δεν είχα δυνάμεις να ακολουθήσω το προπορευόμενο γκρουπ. Η αποχή μου από τους αγώνες, για αρκετό χρονικό διάστημα, φάνηκε σήμερα. Χρειάζομαι σίγουρα κι άλλους αγώνες μέχρι να βρω ρυθμό», μας μετέφερε από τη Γερμανία η 30χρονη πρωταθλήτριά μας.

Βασικός στόχος της Ευαγγελίδου στο 2021 είναι να τρέξει όσο γρηγορότερα γίνεται τα 1.500μ., διεκδικώντας τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είτε με το όριο (4:04.20) είτε με την παγκόσμια κατάταξη, γνωστό ως world ranking. Επόμενος αγώνας για τη Ναταλία Ευαγγελίδου, η οποία ζει και προπονείται στην Ελβετία, υπό τις οδηγίες τους Louis Heyer, θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Μαΐου, στην πόλη Langenthal της Ελβετίας. Εκεί θα λάβει μέρος σε αγώνα 1.000 μέτρων, ενώ το πρώτο της 1.500άρι αναμένεται να το κάνει στο τέλος του μήνα.

Print Friendly, PDF & Email
X