Αρχική Ανακοινώσεις Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΚΟΕΑΣ – Cablenet

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΚΟΕΑΣ – Cablenet

από KOEAS

Τη δική του τηλεοπτική στέγη βρήκε ο κυπριακός στίβος για τα επόμενα χρόνια. Η ΚΟΕΑΣ, μαζί με άλλες κυπριακές ερασιτεχνικές ομοσπονδίες, συμφώνησε με τη συνδρομητική τηλεόραση της Cablenet, η οποία θα προβάλλει τα εθνικά μας πρωταθλήματα κάθε ηλικιακής κατηγορίας την επόμενη τριετία. Είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή η συμφωνία, καθώς οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν απευθείας τις προσπάθειες των σπουδαίων ταλέντων μας στον στίβο, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις επιδόσεων στον κόσμο.

Τη συμφωνία αυτή παρουσίασε επίσημα την Παρασκευή (10/9/21) η Cablenet, σε συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε η δημιουργία νέου καναλιού, του Cablenet sports 3HD, το οποίο θα φιλοξενεί τις δραστηριότητες των τοπικών εθνικών ομοσπονδιών, όπως ο στίβος, η πετόσφαιρα, το αυτοκίνητο (πλαγιολίσθηση), η κολύμβηση, η ιστιοπλοΐα, η γυμναστική, το τζούντο, το τάε-κβο-ντο, το καράτε και ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός. «Το CablenetSports3 δημιουργήθηκε για να δώσει βήμα και προβολή της δράσης των άλλων αθλημάτων. Με τις περισσότερες Ομοσπονδίες η συμφωνία είναι τριετούς διάρκειας», ανέφερε σχετικά ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος της cablenet Ανδρέας Παρασκευά.

Από πλευράς του, ο εμπορικός διευθυντής της Cablenet, Πάμπος Μωυσέως, πρόσθεσε: «Η κυριαρχική θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου συνεχίζεται, όμως ήρθε η ώρα να προβάλουμε και τους αθλητές των οποίων αναγνωρίζουμε τις θυσίες τους στα δικά τους αθλήματα. Το κανάλι Cablenet Sports3HD να γίνει το σπίτι όλων των αθλημάτων, γι’ αυτό κι από μέρους μας συνεχίζεται η προσπάθεια και με άλλες Ομοσπονδίες, ώστε να εισέλθουν στην πλατφόρμα. Η Cablenet θέλει να κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό επενδύουμε στα υπόλοιπα αθλήματα».

Την ΚΟΕΑΣ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρός της Περικλής Μάρκαρης, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Χαιρετίζω το νέο κανάλι της Cablenet . Οι ατομικές επιτυχίες των αθλητών μας σε διεθνείς αγώνες μάς κάνει να σεβόμαστε περισσότερο αυτούς τους αθλητές, που δικαιούνται ανάλογης προβολής. Η συνεργασία μας την Cablenet εγκαινιάστηκε τη τρέχουσα περίοδο και ήταν άριστη. Καλούμε το φίλαθλο κοινό και τον κόσμο του στίβου να στηρίξει τη προσπάθεια της Cablenet».

Print Friendly, PDF & Email
X