Αρχική Ανακοινώσεις Επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο Μίλαν Τράικοβιτς

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο Μίλαν Τράικοβιτς

από KOEAS

Κάθε αρχή και δύσκολη, λέει ένα ρητό και το ίδιο ισχύει και για τον Μίλαν Τράικοβιτς, ο οποίος την Κυριακή (7/2/21) επανήλθε στην αγωνιστική δράση, έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 60μ. με εμπόδια έκανε την πρώτη του κούρσα στο 3ο «American Track League», το οποίο διεξήχθη στο Φέιτβιλ του Άρκανσας. Ο Τράικοβιτς έλαβε μέρος στην πρώτη προκριματική σειρά και τερμάτισε 3ος με 7.76, που του έδωσε θέση για τον τελικό, ο οποίος διεξήχθη κοντά στη μία μετά τα μεσάνυχτα για μας.

Στον τελικό ο 28χρονος πρωταθλητής μας στάθηκε άτυχος, αφού επανακλήθηκε η εκκίνηση των αθλητών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποκλεισμός. Κι ο Μίλαν έφυγε πάρα πολύ καλά… Στη δεύτερη και… νόμιμη εκκίνηση, όμως, ο πρωταθλητής μας κόλλησε λίγο στο βατήρα, με αποτέλεσμα να καλύψει την απόσταση των 60μ. με εμπόδια σε 7.78 και να καταλάβει την 6η θέση. Νικητής ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο (110μ. με εμπόδια), Τζαμαϊκανός Ομάρ ΜακΛάουντ με 7.53.

«Το σημαντικό από την εδώ παρουσία μου είναι ότι αγωνίστηκα έπειτα από ένα χρόνο και ότι έκανα μία νέα αρχή στο 2021. Δεν βγάζω κάποιο συμπέρασμα από τις δύο πρώτες κούρσες της χρονιάς, απλώς είμαι χαρούμενος που κατάφερα να τρέξω μετά από ένα χρόνο. Και στον ημιτελικό και στον τελικό δεν έκανα καθόλου καλή εκκίνηση, και ο χρόνος δεν δείχνει ακριβώς αυτό που μπορώ να κάνω. Απλώς χρειάζεται να ακούσω το πιστόλι λίγες περισσότερες φορές και να βρω τον ρυθμό μου», μας μετέφερε από το Φέιτβιλ ο Μίλαν Τράικοβιτς, ο οποίος εκεί θα δώσει και τον δεύτερο αγώνα στη χρονιά την ερχόμενη Κυριακή (14/2/21), στο 4ο «American Track League».

Print Friendly, PDF & Email
X