Αρχική Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκό Ομάδων: Την ιδανική αρχή θέλουν οι αθλητές και αθλήτριές μας

Ευρωπαϊκό Ομάδων: Την ιδανική αρχή θέλουν οι αθλητές και αθλήτριές μας

από KOEAS

Η πρώτη μεγάλη ημέρα για τον κυπριακό στίβο στο 2023 έφτασε. Το απόγευμα της Τρίτης, 20 Ιουνίου, αρχίζει στο Στάδιο «Σλάσκι» της πόλης Χορζόφ στην Άνω Σιλέσια της Πολωνίας, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, στο οποίο η Εθνική μας Ομάδα μετέχει στη Β΄ Κατηγορία, έχοντας ως βασικό της στόχο την εξασφάλιση της παραμονής της σε αυτήν. Στη δικιά μας κατηγορία λαμβάνουν μέρος συνολικά 16 χώρες, με τις τρεις πρώτες να κερδίζουν την άνοδό τους στην Α΄ Κατηγορία και τις τρεις τελευταίες να υποβιβάζονται στη Γ΄ Κατηγορία. Οι δικοί μας αθλητές και αθλήτριες θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να προσφέρουν όσο τον δυνατόν περισσότερους πόντους στην ομάδα μας, και όταν με το καλό γίνει η συνολική σούμα το βράδυ της Πέμπτης (22/6) να μας βρει να πανηγυρίζουμε την παραμονή μας. Όλοι στην αποστολή γνωρίζουν ότι το έργο μας δεν είναι και τόσο εύκολο, όμως ο καθένας και η καθεμιά δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το… σώμα τους για την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Σε τέτοιες διοργανώσεις, υπάρχουν πάντα ατυχίες και αναπάντεχα, τα οποία η εθνική μας ομάδα δεν θέλει να συναντήσει στην Πολωνία.

Στην πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στη Β΄ Κατηγορία, θα διεξαχθούν 12 αγωνίσματα, στα οποία θα κυνηγήσουμε τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών.

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η πρώτη αθλήτρια που θα μας εκπροσωπήσει θα είναι η Παρασκευούλα Θρασυβούλου, αφού η σφαιροβολία γυναικών θα ανοίξει την αυλαία της διοργάνωσης. Η αθλήτρια του Ιωάννη Δόνδωρου βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και θα επιδιώξει τη βελτίωση της ατομικής της επίδοσης (15,31μ.) στοχεύοντας να κερδίσει περισσότερους βαθμούς, από ότι της δίνει η 6η καλύτερη επίδοση από τις συμμετέχουσες. Από αυτές ξεχωρίζουν η Ουγγαρέζα Ανίτα Μάρτον (ατομικό 19,87μ., φετινό 18,28μ.) «χάλκινη» Ολυμπιονίκης το 2016, «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2017, η Μολδαβή Ντιμιτριάνα Μπεζέντε (18,83μ., 17,98μ.), 7η στο φετινό Ευρωπαϊκό Κλειστού και η Ισλανδή Έρνα Σόλι Γκουναρσντοτίρ (17,92μ.), «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 το 2019.

ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την πρώτη της παρουσία σε τέτοια μεγάλη διοργάνωση θα κάνει η Βαλεντίνα Σάββα, στα 18 της χρόνια. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης κάτω των 18 χρονών και 4η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 το 2022, αθλήτρια του Γιώργου Αρέστη, θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρον αυτήν την εμπειρία με πολύ μεγαλύτερες αθλήτριες, έχοντας ως στόχο την ατομική της βελτίωση (65,23μ.), αλλά και συνάμα την παρουσία της στην πρώτη οκτάδα με το πέρας των τριών πρώτων βολών, για να έχει συνέχεια στο αγώνισμα. Στη σφυροβολία γυναικών υπάρχουν τέσσερις αθλήτριες που έχουν ρίξει στην καριέρα τους πάνω από τα 70 μέτρα (!), με αυτές που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα να είναι η Ρουμάνα Μπιάνκα Φλορεντίνα Γκέλμπερ (ατομικό 74,18μ., φετινό 73,09μ.) 6η Ολυμπιονίκης στο Τόκιο και «χρυσή» πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρσι στο Μόναχο (!), η Δανή Κατρίν Κοχ Γιάκομπσεν (74,22μ., 71,08μ.) «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ23 το 2021 και η Μολδαβή Ζαλίνα Μαργκίεβα (74,70μ., 68,27μ.) 5η Ολυμπιονίκης το 2016 και 4η παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2019.

400Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρώτο δρομικό αγώνισμα θα είναι τα 400μ. γυναικών, με την Καλλιόπη Κουντούρη να θέλει να τρέξει τη γρηγορότερη φετινή της κούρσα (55.16) και αν είναι δυνατόν να μαζέψει περισσότερους από τους 5 βαθμούς, που της δίνει η 12η καλύτερη επίδοση από τις συμμετέχουσες. Από τις αντίπαλες της αθλήτριας του Σπύρου Σπύρου ξεχωρίζει ως χρόνος το περσινό 50.49 της Μοντέστα Γιούστε Μοραουσκάιτε, που είναι εθνικό ρεκόρ Λιθουανίας, αλλά δεν έχει επίσημη κούρσα φέτος. Από τους φετινούς χρόνους, τον ταχύτερο έχει η 24χρονη Ρουμάνα Άντρεα Μίκλος (52.19) με αρκετές διακρίσεις σε όλα τα ηλικιακά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ενώ η Ουγγαρέζα Ανίτα Χόρβατ (52.68), στα 800μ. ήταν «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης φέτος στον κλειστό και 7η στο Παγκόσμιο του Όρεγκον πέρσι.

ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΝΔΡΩΝ

Την πρώτη του παρουσία σε ευρωπαϊκό έδαφος θα κάνει ο Γρηγόρης Νικολάου, ολοκληρώνοντας το δεύτερο έτος φοίτησής του στο Λούιβιλ των ΗΠΑ. Ο αθλητής του Ηλία Αγαπίου έχει βάλει σημαντικούς στόχους στην καλοκαιρινή περίοδο στο τριπλούν, θέλοντας να ξεπεράσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τα 16 μέτρα (ατομικό και φετινό 15,87μ.), κάτι που θα επιδιώξει να κάνει στην Πολωνία, και να βρεθεί στην πρώτη οκτάδα για να προσθέσει τουλάχιστον άλλες δύο προσπάθειες. Από τους 15 συμμετέχοντες (δεν έχει εκπρόσωπο το Λουξεμβούργο) ξεχωρίζουν ο Ρουμάνος Ραζβάν Κρίστιαν Γκρέκου (16,65μ.) και ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Σιεπέλιεφ (16,34μ.).

400Μ. ΑΝΔΡΩΝ

Στην καλύτερη, ίσως, περίοδο της καριέρας του βρίσκεται ο Παΐσιος Δημητριάδης, ο οποίος επανήλθε στις αρκετά καλές επιδόσεις, αφήνοντας πίσω μία δύσκολη τετραετία. Ο αθλητής του Κυριάκου Αντωνίου έτρεξε για πρώτη φορά φέτος τα 400μ. κάτω από τα 48 δευτερόλεπτα (47.80) και στη Σιλέσια έχει ως πρωταρχικό στόχο να βελτιώσει την ατομική του επίδοση και ό,τι βγει, αφού υπάρχουν πολύ πιο γρήγοροι αντίπαλοι. Ο κορυφαίος φέτος στην Ευρώπη είναι ο Ατίλα Μόλναρ, ο οποίος στο δικό μας μίτινγκ στη Λεμεσό κατέρριψε το ρεκόρ Ουγγαρίας με 44.98! Κάτω από τα 46 δευτερόλεπτα έτρεξαν φέτος ο Ουκρανός Ολεκσάντρ Ποχορίλκο (45.34), ο Λιθουανός Τόμας Κερσούλις (45.78) και ο Σέρβος Μπόσκο Κιγιάνοβιτς (45.93).

5.000Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την πρώτη της παρουσία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων θα κάνει και η «μαμά» της αποστολής, η Έλια Ιωάννου. Στα 39 της χρόνια η αθλήτρια του Γιώργου Λουκαΐδη θα μπει στην κούρσα των 5.000μ. με σκοπό να ακολουθήσει τον δικό της ρυθμό, να μην παρασυρθεί από τις πολύ γρήγορες αντιπάλους της και να κλείσει τις δωδεκάμισι στροφές του γηπέδου καταγράφοντας νέα ατομική επίδοση (έχει 18:15.45). Σύμφωνα με τις λίστες συμμετοχής αρκετές από τις συμμετέχουσες θα κάνουν την πρώτη κούρσα τους στο 2023, έχοντας ωστόσο γρήγορους χρόνους στο παρελθόν τους. Από όσες έχουν τρέξει φέτος τα 5.000μ. τον καλύτερο χρόνο έχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 το 2019, Σλοβένα Κλάρα Λούκαν (15:01.37).

ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από τις πιο έμπειρες αθλήτριές μας στη διοργάνωση είναι η Ανδρονίκη Λαδά, στη δισκοβολία. Η αθλήτρια του Κωνσταντίνου Σταθελάκου θα κυνηγήσει τη φετινή της βελτίωση (54,33μ.), να βρεθεί στις πρώτες 8 μετά τις τρεις πρώτες προσπάθειες και το καλύτερο πλασάρισμα στο τέλος του αγωνίσματος. Τέσσερις αθλήτριες έχουν ρίξει στην καριέρα τους πάνω από τα 60 μέτρα, με τη Λιθουανή Ίεβα Ζαρανκάιτε, που ήταν 2η στο μίτινγκ μας στο «Τσίρειο», να έχει την καλύτερη φετινή επίδοση με 60,24μ. Η Δανή Λίζα Μπριξ Πέντερσεν έριξε φέτος στα 60,07μ., ενώ την Κροατία δεν θα εκπροσωπήσει η σπουδαία Ολυμπιονίκης Σάντρα Πέρκοβιτς, αλλά η Μαρία Τόλι, η οποία πέρσι κατέκτησε την 8η θέση στο Παγκόσμιο του Όρεγκον και την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Χρίστος Ταμάνης θα πάρει το «βάφτισμα» του πυρός σε Ευρωπαϊκό Ομάδων, θέλοντας να κάνει το δικό του σερί, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκανδρο Στυλιανού. Ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής Κ18 το 2017 στο επί κοντώ, αθλητής του Γιώργου Ανδρέου, καλείται να κάνει «σοφές» επιλογές στα άλματά του και να βρεθεί αρκετά ψηλά, έχοντας την 4η καλύτερη επίδοση από τους συμμετέχοντες (5,30μ.). Κορυφαίος φέτος είναι ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Μαλίχιν με 5,52μ., όμως ο πιο έμπειρος, με αρκετές ευρωπαϊκές διακρίσεις, είναι ο Σλοβένος Ρόμπερτ Ρένερ (φετινό 5,45μ.), ο οποίος ήταν 2ος στο μίτινγκ μας, πίσω από τον Εμμανουήλ Καραλή.

800Μ. ΑΝΔΡΩΝ

Επίθετο συνυφασμένο με την ιστορία του κυπριακού στίβου έχει ο Σταύρος Σπύρου, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του πατέρα και προπονητή του Σπύρου Σπύρου, αλλά και της μητέρας του Δώρας Κυριάκου. Στα 22 του χρόνια ο πρωταθλητής μας ωριμάζει από κούρσα σε κούρσα και στην Πολωνία θέλει να καταγράψει τον καλύτερο χρόνο του στα 800μ. και, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να καταρρίψει και το παγκύπριο ρεκόρ του πατέρα του (1:47.17), παρά το ότι σε τέτοιες διοργανώσεις το τελικό πλασάρισμα είναι πιο σημαντικό από τον χρόνο. Ο Σπύρου αναμένεται να τρέξει στην «καλή» σειρά, με τον Κροάτη Μαρίνο Μπλούντεκ και τον Ούγγρο Ντάνιελ Χούλερ να έχουν τρέξει την απόσταση κάτω από το 1:47.

3.000Μ. ΣΤΙΠΛ ΑΝΔΡΩΝ

Δύσκολη θα είναι η αποστολή του Γιώργου Τοφή στα 3.000μ. με φυσικά εμπόδια, στην πρώτη παρουσία του στη διοργάνωση, ξέροντας πως θα πρέπει να ακολουθήσει σωστά την τακτική του, για να βελτιώσει τον χρόνο του (9:31.86) και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Εννέα αθλητές έχουν τρέξει την απόσταση κάτω από τα 9 λεπτά, με αυτόν που ξεχωρίζει να είναι ο Ούγγρος Ίστβαν Πάλκοβιτς (φετινό 8:27.43).

100Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πιο γρήγορο 100άρι στην έως τώρα καριέρα της θέλει να κάνει η Ολίβια Φωτοπούλου. Έχοντας αρκετά καλά φετινά δείγματα γραφής, η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη θα προσπαθήσει να είναι γρηγορότερη από ποτέ (ατομικό 11.37, φετινό 11.47) και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Λουξεμβουργιανή Πατρίτσια Βαν ντερ Βέκεν, η οποία το Σάββατο (17/6) κατέρριψε το δικό της εθνικό ρεκόρ με 11.02! Η Ουγγαρέζα Μπογκλάρκα Τάκακς, η οποία ήταν 4η στο μίτινγκ μας, έχει καλύτερο φετινό και ατομικό τα 11.23 και από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοικτά.

100Μ. ΑΝΔΡΩΝ

Το τελευταίο αγώνισμα της πρώτης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων είναι τα 100μ. ανδρών, στα οποία ο Σταύρος Αυγουστίνου μπαίνει αποφασισμένος για την κατάρριψη της ατομικής του επίδοσης (10.53). Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και ξέρει πως θα πρέπει να τρέξει αρκετά γρήγορα, για να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από αυτούς που του δίνει η 9η καλύτερη επίδοση από τους συμμετέχοντες. Πιο γρήγορος όλων εμφανίζεται ο Σλοβένος Αντρέι Τσιούριν Πραπότνικ (10.29), ενώ κοντά σε χρόνους είναι ο Εσθονός Καρλ Έρικ Ναζάροφ (10.34), ο Ουκρανός Αντρίι Βασίλιεφ (10.34) και ο Σλοβάκος (4ος πέρσι στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου) Γιαν Βόλκο (10.36).

* Θυμίζουμε ότι τη Β΄ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων απαρτίζουν οι Ουκρανία, Ρουμανία, Εσθονία, Ουγγαρία, Δανία, Σλοβενία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Λετονία, Κροατία, Ισλανδία, Σερβία, ΚΥΠΡΟΣ, Μολδαβία, Λουξεμβούργο.

* Στην προσπάθειά της για «καθαρούς» αγώνες, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία άρχισε νωρίς τους ελέγχους ντόπινγκ, με επισκέψεις της Ειδικής Επιτροπής Αντιντόπινγκ στα ξενοδοχεία. Ήδη την Κυριακή (18/6) είχαν χτυπήσει την πόρτα του Μίλαν Τράικοβιτς και τη Δευτέρα (19/6) το πρωί αυτήν του Πέτρου Μιχαηλίδη.

* Το απόγευμα της Δευτέρας (19/6) δόθηκε για πρώτη φορά το στάδιο που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, για προπόνηση στους αθλητές και αθλήτριες των χωρών που μετέχουν στη Β΄ Κατηγορία, ενώ το πρωί ήταν ανοικτό για τη Γ΄ Κατηγορία.

* Επίσης, το απόγευμα της Δευτέρας (19/6) πραγματοποιήθηκε η τεχνική σύσκεψη των υπεύθυνων προπονητών ομάδων, για τον καταρτισμό των λιστών εκκίνησης της πρώτης ημέρας και της πλήρους ενημέρωσης για τις συμμετοχές. Να αναφέρουμε ότι, νωρίτερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε όλες τις αποστολές για την αλληλουχία των αλμάτων σε ύψος και επί κοντώ, για τη σειρά που θα κάνουν τις προσπάθειές τους οι αθλητές των ρίψεων και των οριζόντιων αλμάτων, καθώς και τη σειρά που θα είναι παραταγμένοι στη γραμμή εκκίνησης οι αθλητές και οι αθλήτριες στα 1.500μ., 5.000μ. και 3.000μ. στιπλ, στα οποία θα υπάρχει μόνο μία κούρσα.

* Απευθείας μετάδοση όλων των κατηγοριών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων θα υπάρχει στο κανάλι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου στο διαδίκτυο, allathletics.tv.

* Απευθείας καταγραφή των αποτελεσμάτων θα υπάρχει στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (european-athletics.com).

Α΄ ΗΜΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΑΘΛΗΤΗΣ / ΑΘΛΗΤΡΙΑ              Ατ.Επ.        Φ.Επ.         ΣΥΓΚΡ.

17:15 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρασκευούλα Θρασυβούλου   15,31μ.       15,31μ.       6η/16

17:20 ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βαλεντίνα Σάββα                          65,23μ.       65,23μ.       8η/16

18:05 400Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καλλιόπη Κουντούρη                   54.64          55.16          12η/16

18:22 ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΝΔΡΩΝ

Γρηγόρης Νικολάου                     15,87μ.       15,87μ.       10η/15

18:35 400Μ. ΑΝΔΡΩΝ

Παΐσιος Δημητριάδης                   47.80          47.80          13η/16

18:55 5.000Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ελένη Ιωάννου                             18:15.45     18:15.45     16η/16

19:15 ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανδρονίκη Λαδά                           59,18μ.       54,33μ.       6η/16

19:20 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ

Χρίστος Ταμάνης                          5,30μ.         5,30μ.         4η/15

19:28 800Μ. ΑΝΔΡΩΝ

Σταύρος Σπύρου                          1:47.57       1:48.15       5η/16

19:55 3.000Μ. ΣΤΙΠΛ ΑΝΔΡΩΝ

Γιώργος Τοφή                               9:23.92       9:31.86       15η/16

20:30 100Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολίβια Φωτοπούλου                    11.37          11.47          5η/16

20:50 100Μ. ΑΝΔΡΩΝ

Σταύρος Αυγουστίνου                  10.53          10.56          9η/16

Ατ.Επ.: Ατομική Επίδοση, Φ.Επ.: Φετινή Επίδοση, ΣΥΓΚΡ.: Σύγκριση Φετινής Επίδοσης στο σύνολο των συμμετοχών.

* Οι ώρες είναι Κύπρου

Οι Ειδικές Διατάξεις Αγωνισμάτων

Θυμίζουμε ότι, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων ισχύουν διαφορετικοί κανονισμοί σε κάποια αγωνίσματα από ό,τι συμβαίνει επισήμως. Στις ρίψεις και τα οριζόντια άλματα (μήκος, τριπλούν) θα κάνουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι αθλητές και αθλήτριες από τρεις προσπάθειες και ακολούθως οι οκτώ πρώτοι θα κάνουν τέταρτη και πέμπτη προσπάθεια και τέλος, οι τέσσερις πρώτοι θα επιχειρήσουν και την έκτη προσπάθειά τους.

* Στα κάθετα άλματα (ύψος, επί κοντώ) θα ισχύσουν οι ίδιοι κανονισμοί όπως τις προηγούμενες διοργανώσεις. Δηλαδή, ο κάθε αθλητής / αθλήτρια θα αποκλείεται έπειτα από συνολικά τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες σε οποιοδήποτε ύψος. Εννοείται ότι όταν υπάρξουν τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο ίδιο ύψος θα υπάρξει άμεσα αποκλεισμός. Σε περίπτωση που κάποιος ή κάποια ξεκαθαρίσει στην πρώτη θέση ως νικητής ή νικήτρια, τότε ο συγκεκριμένος κανονισμός παύει να ισχύει και θα ακολουθήσει τον γνωστό κανονισμό των τριών συνεχόμενων αποτυχημένων προσπαθειών στο ίδιο ύψος, μέχρι να ολοκληρώσει τον αγώνα. Για να μην υπάρχει καθυστέρηση στα κάθετα άλματα, οι αθλητές / αθλήτριες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, βάσει των επιδόσεών τους και θα αγωνίζονται ταυτόχρονα. Ανεξάρτητα από ποιο ύψος θα αρχίσουν οι προσπάθειες στα δύο γκρουπ, θα υπάρχει η ίδια αλληλουχία στο ύψος του πήχη.

* Εξαιτίας του ότι σε κάθε κατηγορία θα λάβουν μέρος 16 εθνικές ομάδες, οι δρόμοι από τα 100μ. μέχρι τα 800μ. (και τα εμπόδια), θα γίνονται σε δύο διαφορετικές σειρές και το τελικό αποτέλεσμα θα βγει από τις συνολικές επιδόσεις. Στα 1,500μ., 5.000μ. και 3.000μ. στιπλ θα γίνει μόνο μία σειρά, με τη συμμετοχή όλων των διαγωνιζόμενων.

* Στη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ400μ. η σειρά που θα τρέξουν οι διαγωνιζόμενοι είναι άνδρας – γυναίκα – άνδρας – γυναίκα. Οι σειρές που θα τρέξουν οι εθνικές ομάδες στις σκυταλοδρομίες θα εξαρτάται από τη βαθμολογική κατάταξη μία ώρα πριν από την καθορισμένη έναρξή τους.

Print Friendly, PDF & Email
X