Αρχική Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκό Συνέδριο και Καλεντάρι

Ευρωπαϊκό Συνέδριο και Καλεντάρι

από KOEAS

Για το Βίλνιους της Λιθουανίας αναχωρεί αύριο Πέμπτη αντιπροσωπία της ΚΟΕΑΣ για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο και Καλεντάρι που θα γίνει στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2017.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που καθόρισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, την Παρασκευή 13 θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο για καταρτισμό του αγωνιστικού προγραμματισμού για το 2018, ενώ το Συνέδριο για λήψη αποφάσεων που αφορούν το μέλλον του αθλήματος στην Ευρώπη θα γίνει το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το πρωϊ.

Παράλληλα με το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας των Μικρών Κρατών στο άθλημα του Στίβου.  Η Συνέλευση είναι εκλογική και υποψηφιότητα για επανεκλογή στη θέση του Αντιπροέδρου υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας κ. Περικλής Μάρκαρης.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που είναι προγραμματισμένες, είναι ο καθορισμός της Τετραεθνούς Συνάντησης Εφήβων-Νεανίδων που το 2018 θα διεξαχθεί στο Ισραήλ και η Ετήσια Αθλητική Συνάντηση Παίδων-Κορασίδων μεταξύ των Εθνικών Ομάδων ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ που είναι προγραμματισμένη να γίνει  στην Κύπρο.

Το Σάββατο το βράδυ 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εκδήλωση Βράβευσης των Κορυφαίων Αθλητών-Αθλητριών της Ευρώπης για την αγωνιστική χρονιά του 2017.  Ανάμεσα στις τέσσερις (4) υποψήφιες για ανάδειξη σε καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς, είναι η κορυφαία στο κόσμο στο Επι Κοντώ τα τελευταία χρόνια, Κατερίνα Στεφανίδη.

Την Κύπρο  στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο και Καλεντάρι, θα εκπροσωπήσουν ο  Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ και Επίτιμο Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. Αντώνης Δράκος, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕΑΣ κ. Περικλής Μάρκαρης και ο  Γενικός Διευθυντής κ. Αντώνης Γεωργαλλίδης.

Print Friendly, PDF & Email
X