Αρχική Ανακοινώσεις ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

από KOEAS

Πραγματοποιείται την Πέμπτη και Παρασκευή 25 και 26 Οκτωβρίου στη Λωζάνη της Ελβετίας το Ευρωπαϊκό Συνέδριο και Καλεντάρι.

Το Συνέδριο θα ασχοληθεί με τον καταρτισμό του Αγωνιστικού Προγραμματισμού για το 2019.  Με βάση τις προκαθορισμένες διοργανώσεις, σ’ αυτόν περιλαμβάνονται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί στη Ντόχα του Κατάρ από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 06 Οκτωβρίου, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού το Μάρτιο στη Γλασκώβη, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων τον Αύγουστο, τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες τον Ιούνιο και τους ΑΜΚΕ τον Μάϊο.

Παράλληλα θα οριστικοποιηθούν τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα Ανοικτού και Κλειστού Στίβου, τα Παγκύπρια και Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς και οι άλλες διεθνείς διοργανώσεις των πιο μικρών ηλικιών.

Στον προγραμματισμό του 2019 περιλαμβάνεται και η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου στην Ιταλία.

Στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο και Καλεντάρι θα συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕΑΣ κ. Περικλής Μάρκαρης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Αντώνης Γεωργαλλίδης.

Παράλληλα με το Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια στα οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι και των 51 Μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.  Μεταξύ των θεμάτων είναι η χρήση δεδομένων και το ψηφιακό μέλλον των αγώνων και των Ομοσπονδιών.

Στο συγκεκριμένο θέμα έχει προσκληθεί για να παρουσιάσει τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος διαχείρισης αγώνων και στατιστικών στοιχείων που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά φέτος σε όλες τις Παγκύπριες και Διεθνείς Διοργανώσεις στην Κύπρο, η Διοικητική Λειτουργός της Ομοσπονδίας κ. Κάτια Ευαγγέλου.

Στην παρουσίαση θα κατατεθούν οι εμπειρίες που είχαμε σαν Κύπρος από την εφαρμογή της άμεσης ενημέρωσης των αποτελεσμάτων στους διάφορους αγώνες, τα οφέλη από την εφαρμογή και εισηγήσεις για βελτίωση τους στο μέλλον.

Print Friendly, PDF & Email
X