Αρχική Ανακοινώσεις Φιλανθρωπικός Αγώνας με την επωνυμία ΑΘΕΑΤΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ‘’Aπό την άβυσσο στο άπλετο φως

Φιλανθρωπικός Αγώνας με την επωνυμία ΑΘΕΑΤΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ‘’Aπό την άβυσσο στο άπλετο φως

από KOEAS

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ στη Συνεδρία του ημερομ. 05 Μαρτίου 2019, αποφάσισε να θέσει κάτω από την αιγίδα του και να στηρίξει το Φιλανθρωπικό Αγώνα 5.000μ που θα γίνει στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.

Ο Φιλανθρωπικός Αγώνας με την επωνυμία ΑΘΕΑΤΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ‘’Aπό την άβυσσο στο άπλετο φως, Ένα κάλεσμα Ζωής και Άθλησης της Άννα Τσιηφτέ Καζακαίου’’ σκοπό έχει να  συνεισφέρει στο πρόγραμμμα ανακουφιστικής φροντίδας του Ιδρύματος ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ.

Για το σκοπό αυτό έχουν εξασφαλιστεί οι απαιτούμενες άδειες για διεξαγωγή του με τα πιο κάτω στοιχεία:

– Αριθμός εράνου Άδεια εράνου: Ν.Π. 62/2018 , (ισχύει από 1.1.19-30.6.19) όλα τα έσοδα για την Αροδαφνούσα – πρόγραμμα ανακουφιστικής φροντίδας.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ στηρίζοντας το πρόγραμμα της Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Παράλληλα με τον Φιλανθρωπικό Αγώνα τα Ξημερώματα Κυριακής 21 Απριλίου από την  Τάλα της Πάφου θα ποδηλατίσει ο Πέτρος Στυλιανού για την Αθέατη Αναπηρία μέχρι την Χειροκοιτία.

Από το Μενεού η Αγγέλα Μαλακτού και Παντελής Χριστοδούλου μέχρι Χειροκοιτία.

Στην Χειροκοιτία θα βρίσκονται πεζοπόροι δρομείς που θα καλύψουν σε σκυταλοδρομία ανά 2χλ παιδιά από την Ακαδημία του Κρίστοφερ Μπόυστ.

Ο Αποστόλης Κοσμά και ομάδα δρομέων μαραθωνοδρόμων της Αμερικάνικης Παροικίας θα έρθουν ειδικά για τον αγώνα και θα συνοδεύουν την σκυταλοδρομία όπως και Σπαρταθλητές.

Όλοι μαζί θα μεταφέρουν την φλόγα Ζωής στο Πάρκο η οποία θα παραληφθεί  από το Άγαλμα της Μάνας  στο Παλαιχώρι την Παρασκευή το πρωί 19 Απριλίου.

Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από την ΚΟΕΑΣ το συντομότερο σε συνεργασία με τους διοργανωτές και άλλους φορείς που θα σταθούν συμπαραστάτες για επίτευξη του στόχου.

Print Friendly, PDF & Email
X