Αρχική Ανακοινώσεις ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΒΟΥ (ΚΟΕΑΣ)

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΒΟΥ (ΚΟΕΑΣ)

από KOEAS

Το Σάββατο το μεσημέρι 08 Δεκεμβρίου 2018 έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ για την τριετία 2019 – 2021, που θα σημάνει το τέλος μιάς εξαιρετικής θητείας επι εικοσιέξι (26) χρόνια Προεδρίας στο τιμόνι της Ομοσπονδίας, του κ. Αντώνη Δράκου.

Ο κ. Αντώνης Δράκος εξελέγηκε για πρώτη φορά στην Προεδρία της ΚΟΕΑΣ το 1992 και παρέμεινε επικεφαλής στο Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, η Γενική και Εκλογική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, θα κληθεί να εκλέξει το νέο Πρόεδρο για την τριετία 2019 – 2021, τρία (3) Αιρετά Μέλη εκ των οποίων οι δύο πρέπει να είναι γυναίκες, ενώ θα επικυρώσει τους δύο (2) εκπροσώπους από κάθε Γυμναστικό Σύλλογο – Μέλος της Ομοσπονδίας και τον Αρχαιότερο Επιθεωρητή Φυσικής Αγωγής που θα υποδείξει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Με βάση τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν, τη θέση του Προέδρου θα διεκδικήσουν ο νύν Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕΑΣ κ. Περικλής Μάρκαρης (προέρχεται από το ΓΣΟ) και ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του ΓΣΠΡ Κερύνειας και επι σειρά ετών Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Σωτήρης Αδάμου.

Για τη θέση των τριών (3) Αιρετών Μελών έχουν υποβάλει υποψηφιότητα έξι (6) πρόσωπα/μέλη των Γυμναστικών Συλλόγων ως ακολούθως:

Φοίβος Κωνσταντινίδης          –           Μέλος ΓΣΠ

Γιώργος Γεωργίου                  –           Μέλος ΓΣΚ

Εύη Τσολάκη                          –           Μέλος ΓΣΟ

Ελένη Κωνσταντινίδου           –           Μέλος ΓΣΖ

΄Ελενα Ανδρέου                     –           Μέλος ΓΣΕ

Ειρήνη Χαραλάμπους             –           Μέλος ΓΣΠΡ

Από τους πιο πάνω υποψήφιους, θα εκλεγούν τουλάχιστον 2 Γυναίκες.

Η Γενική & Εκλογική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων του ΓΣΠ στη Λευκωσία και θα έχει ξεχωριστή σημασία και το μέλλον του αθλήματος.

Print Friendly, PDF & Email
X