Αρχική Ανακοινώσεις ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΕΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΕΑΣ

από KOEAS

Πραγματοποιείται  το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015  στις 10.30 π. μ.  η Ετήσια και Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ στην αίθουσα συνεδρίων του ΓΣΠ.

Στη Γενική Συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Γυμναστικοί Σύλλογοι – Μέλη της Ομοσπονδίας και κάθε μέλος με βάση το Καταστατικό θα εκπροσωπηθεί με πέντε(5) αντιπροσώπους.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση, θα ασχοληθεί με τον Απολογισμό του Προέδρου κ. Αντώνη Δράκου για τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου της περιόδου Δεκέμβριος 2014 – Δεκέμβριος 2015 , τον Απολογισμό του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής κ. Αντώνη Γεωργαλλίδη για το αγωνιστικό έτος του 2015, ενώ ο Ταμίας κ. Κωστάκης Μιτσίδης θα παρουσιάσει την οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας για το τρέχον έτος.

Στην Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας περιλαμβάνονται και η έγκριση του Προϋπολογισμού και του Αγωνιστικού Προγραμματισμού για το 2016.

Η φετινή Συνέλευση είναι και εκλογική και θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ για τη διετία 2016 – 2017. Με βάση το Καταστατικό η Γενική Συνέλευση θα εκλέξει τον Πρόεδρο και ένα αιρετό μέλος, ενώ θα επικυρώσει τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας που είναι ο Αρχαιότερος τη τάξει επιθεωρητής Φυσικής Αγωγής. Παράλληλα θα επικυρωθούν οι δύο εκπρόσωποι κάθε Γυμναστικού Συλλόγου – Μέλους της ΚΟΕΑΣ που θα συμπληρώσουν το 15μελές διοικητικό συμβούλιο.

Για τη θέση του προέδρου υποβλήθηκε μόνο μια υποψηφιότητα από το  νυν πρόεδρο κ. Αντώνη Δράκο που θα παραμείνει στη θέση του για ακόμα δύο χρόνια. Για τη θέση του αιρετού μέλους αίτηση υπέβαλε το νυν μέλος κ. Κρίτωνας Γεωργιάδης ο οποίος θα παραμείνει επίσης στη θέση του για την περίοδο 2016 – 2017.

Στη θέση της εκπροσώπου του υπουργείου Παιδείας θα παραμείνει η κα Κάλλη Χατζηϊωσήφ.

Print Friendly, PDF & Email
X