Αρχική Ανακοινώσεις Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ, μέσω τηλεδιάσκεψης

Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ, μέσω τηλεδιάσκεψης

από KOEAS

Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί τη φετινή χρονιά η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, στις 10:30 το πρωί. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε, με την πανδημία του κορονοϊού, οδήγησε την Ομοσπονδία να προχωρήσει σε συνεννόηση με τους έξι Γυμναστικούς Συλλόγους – μέλη της, σε διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης μέσω τηλεδιάσκεψης, εφαρμόζοντας τα διατάγματα του υπουργείου Υγείας, που απαγορεύουν τη συνεύρεση μεγάλης ομάδας ανθρώπων στον ίδιο χώρο. Γι’ αυτό, το πρωί του Σαββάτου, όλοι όσοι θα λάβουν μέρος στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ, θα συνομιλήσουν διαδικτυακά.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της φετινής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΕΑΣ, είναι τα ακόλουθα:

  1. Εκλογή προέδρου της Γενικής Συνέλευσης.
  2. α) Απολογισμός του προέδρου της ΚΟΕΑΣ, Περικλή Μάρκαρη, για τα πεπραγμένα της περιόδου Δεκέμβριος 2019 – Δεκέμβριος 2020.

 β) Απολογισμός του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της ΚΟΕΑΣ, Αντώνη Γεωργαλλίδη, για το         αγωνιστικό έτος 2020.

γ) Παράθεση στοιχείων οικονομικού απολογισμού για το 2020, από τον ταμία της ΚΟΕΑΣ, Κωστάκη        Μιτσίδη.

  1. Έγκριση Έκθεσης Ελεγκτών για το αθλητικό έτος 2019.
  2. Έγκριση Προϋπολογισμού για το αθλητικό έτος 2021.
  3. Έγκριση Αγωνιστικού Προγραμματισμού για το αθλητικό έτος 2021.
  4. Διορισμός Ελεγκτικού Οίκου για το 2021.
  5. Διάφορα.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι έξι Γυμναστικοί Σύλλογοι – μέλη της ΚΟΕΑΣ, με 5 εκπροσώπους ο καθένας. Οι εκπρόσωποι των Γυμναστικών Συλλόγων θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης, να υποβάλουν τις εισηγήσεις τους και βέβαια να ψηφίσουν οτιδήποτε απαιτεί την έγκρισή τους.

Στις εργασίες της Συνέλευσης παρακάθηνται, δίχως δικαίωμα ψήφου, ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, ο Επίτιμος Πρόεδρος Αντώνης Δράκος, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, τα Αιρετά Μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, που είναι ο Αρχαιότερος τη τάξει Επιθεωρητής Φυσικής Αγωγής και ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας.

Print Friendly, PDF & Email
X