Αρχική Ανακοινώσεις Γεύμα εργασίας

Γεύμα εργασίας

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ παράθεσε την Πέμπτη 30 Ιουλίου γεύμα εργασίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ μέσα στα πλαίσια της στενής και αγαστής συνεργασίας της Ομοσπονδίας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Στο γεύμα παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, Μέλη το Δ.Σ. και η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, το Προεδρείο της ΚΟΕΑΣ και οι Προέδροι των Γυμναστικών Συλλόγων.

Η κα Βαλεντίνα Πραστίτη, επικεφαλής λειτουργός του ομίλου Prestige,  καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους συνεχάρη την ΚΟΕΑΣ για την εξαιρετική διοργάνωση του PRESTIGE GROUP ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ που έγινε στη Λευκωσία στις 28 & 29 Ιουλίου, κάτω από τις ειδικές περιστάσεις λόγω της πανδημίας και εξήρε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών για την απόδοση που είχαν στη διάρκεια των αγώνων.

Ειδική αναφορά έγινε στις επιδόσεις που πέτυχαν οι Γρηγόρης Νικολάου, Στυλιάνα Ιωαννίδου, Αιμιλία Κολοκοτρώνη και Χριστονύμφη Παίδιου.  «Μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές που αγωνίστηκαν, με το πάθος και το σθένος τους, έγιναν ο φάρος για όλους μας δίνοντας μας μήνυμα ελπίδας ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου, κάνοντας μας περήφανους που είμαστε οι χορηγοί της διοργάνωσης.»

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε την ΚΟΕΑΣ και το σύνολο του στίβου που τους έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουν μαζί τις ιδιαίτερες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.  Ο ΄Ομιλος της PRESTIGE θα παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια υποστηρικτής του στίβου, συμβάλλοντας με τον δικό τους τρόπο στην πρόοδο του αθλήματος.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ κ. Περικλής Μάρκαρης καλωσορίζοντας του παρευρισκόμενους τόνισε ότι η παρουσία τους στο γεύμα είναι εξαιρετικής σημασίας για την Ομοσπονδία και τον Κυπριακό Στίβο γενικότερα.

Η Διοίκηση του ΚΟΑ, από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του Οργανισμού, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον Κυπριακό Στίβο και έχει στηρίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πρωτοβουλίες της Ομοσπονδίας για την περαιτέρω πρόοδο του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που προέκυψαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ζήτησε όπως εξευρεθούν τρόποι για περαιτέρω ενίσχυση της ΚΟΕΑΣ και των έξι (6) Γυμναστικών Συλλόγων, οι οποίοι έχουν επηρεασθεί οικονομικά σε μεγάλο βαθμό.  Οι Γυμναστικοί Σύλλογοι αποτελούν το κύτταρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και πρέπει να στηριχθούν γιατί όπως φάνηκε και από τους μέχρι σήμερα αγώνες που κατάφερε η Ομοσπονδία κάτω από δύσκολες συνθήκες να διοργανώσει, απέδειξαν ότι στέκονται σε στέρεες βάσεις και θα πρέπει να ενισχυθούν περαιτέρω.

Ειδική αναφορά έγινε στην ανάληψη της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων/Γ’ Κατηγορίας που θα γίνει στη Λευκωσία στις 19-20 Ιουνίου 2021 και ευχαρίστησε τον ΚΟΑ που στήριξε   ένθερμα την προσπάθεια της Ομοσπονδίας.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Ηλία Σπύρου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Prestige Group για τη φιλοξενία στο TOKIO RESTAURANT BAR, που για μια ακόμη φορά δείχνει την έμπρακτη στήριξη του Ομίλου στην Ομοσπονδία και στον αθλητισμό στίβου.  Ο ΄Ομιλος της Prestige αποτελεί βασικό χορηγό της Ομοσπονδία και στηρίζει τις Εθνικές Ομάδες και τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων και προσδοκούμε σε μακρόχρονη συνεργασία με αμοιβαίο όφελος.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης αφού ευχαρίστησε την ΚΟΕΑΣ για τη φιλοξενία, τόνισε ότι ο ρόλος του Οργανισμού είναι να διαχειρίζεται τον Κρατικό Προϋπολογισμό με κάθε υπευθυνότητα, στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης και το καλώς νοούμενο συμφέρον.  Στα πλαίσια αυτά, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοι του στο Δ.Σ. του Οργανισμού, μαζί με την Γενική Διευθύντρια, προσπαθούν στο μέτρον του δυνατού να βοηθήσουν και να στηρίξουν τον αθλητισμό της Κύπρου.

Ο Κυπριακός Στίβος είναι στις προτεραιότητες του ΚΟΑ, αφού έχει αποδείξει διαχρονικά την αξία του αλλά και το ρόλο του γενικότερα στην Κοινωνία της Κύπρου.  Οι Γυμναστικοί Σύλλογοι που αποτελούν τη βάση του στίβου, διαδραματίζουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία, γι’ αυτό ο Οργανισμός προσπαθεί να επιλύσει τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάζονται.

Στη συνέχεια συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ΚΟΕΑΣ για το έργο που επιτελούν για διαβεβαίωσε ότι συλλογικά θα αντιμετωπίζονται τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάζονται, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Οργανισμού.

Print Friendly, PDF & Email
X