Αρχική Ανακοινώσεις Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΥΑΓΟΡΑΣ» Αμμοχώστου

Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΥΑΓΟΡΑΣ» Αμμοχώστου

από KOEAS

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΥΑΓΟΡΑΣ» Αμμοχώστου μέσα στα πλαίσια των εορτασμών με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από την ίδρυση του (1918-2018) διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στις Ελεύθερες Πόλεις της Κύπρου.

Αρχή γίνεται σήμερα Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό με θέμα «Γυναίκα και Αθλητισμός στίβου στη Κύπρο και την Αμμόχωστο» με εισηγήτρια τη κα Κάλλη Χατζηϊωσήφ, Επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.00μ.μ. στη Μικρή Σαλαμίνα (ΓΙΑΠΑΝΗΣ ART STUDIO), στη Φασούλα Λεμεσού.  Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί ΄Εκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΕΥΑΓΟΡΑΣ – Φωτογραφικό οδοιπορικό».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΓΣΕ, θ’ ακολουθήσουν αντίστοιχες διοργανώσεις στη Λάρνακα στις 10 Σεπτεμβρίου, στο Παραλίμνι στις 12 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 24 του ίδιου μήνα με τη βράβευση Παγκυπριονικών 1918 – 2018 στη Λάρνακα.

΄Ολες οι εκδηλώσεις έχουν τεθεί κάτω από την αιγίδα του εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριο Νίκου Αναστασιάδη.

 

Print Friendly, PDF & Email
X